ΑΛΜΥΡΟΣ

Σοκ και θρήνος στον Αλμυρό για την αυτοκτονία 27χρονου

σοκ-και-θρήνος-στον-αλμυρό-για-την-αυτο-358381
Απερίγραπτο σοκ υπέστη ο Αλμυρός πριν από λίγες ώρες, όταν έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση της αυτοκτονίας ενός παλικαριού. Σε ηλικία 27 ετών ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς νεαρούς του Αλμυρού έβαλε τέλος στη ζωή του σήμερα αργά το απόγευμα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 27χρονος έκοψε το νήμα με τη ζωή με απαγχονισμό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν ο πατέρας του παιδιού αντίκρισε το άψυχο σώμα του νεαρού. Κατέρρευσε στην εικόνα του νεκρού παλικαριού του και ο θρήνος που ξέσπασε συγκλόνισε την περιοχή. Το άγγελμα θανάτου του νεαρού διαδόθηκε άμεσα. Όλοι πάγωσαν και βυθίστηκαν σε βαρύ πένθος.
Ολόκληρος ο Αλμυρός, παραμονές Δεκαπενταύγουστου, και η ευρύτερη περιοχή βιώνει τις τελευταίες ώρες στιγμές ανείπωτου θρήνου.
Ο 27χρονος ήταν ένα παιδί ιδιαίτερα αγαπητό με άριστη διαδρομή από τα σχολικά του χρόνια, με λαμπρές σπουδές. Ήταν ένας νέος πολύ δραστήριος. Ασχολούνταν με αθλήματα και ήταν πολύ κοινωνικός. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο συγκεκριμένος νέος είχε θέσει τέλος στη ζωή του.
Η σορός του παλικαριού μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Βόλου και αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου