ΑΛΜΥΡΟΣ

Αυτοψία στον τόπο της τραγωδίας στις Νηές

αυτοψία-στον-τόπο-της-τραγωδίας-στις-ν-361804

Σε αυτοψία στο χώρο όπου σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα προχθές στις Νηές Σούρπης, με θύμα έναν 42χρονο Αλβανό εργάτη, προχώρησε χθες η Επιθεώρηση Εργασίας Μαγνησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο επιθεωρητές μετέβησαν στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο εργάτης και συνέλεξαν κάθε χρήσιμο στοιχείο για το τι μπορεί να συνέβη και ο άτυχος άνδρας καταπλακώθηκε από κλάρκ, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Η Επιθεώρηση Εργασίας Μαγνησίας χαρακτηρίζει το δυστύχημα εργατικό. Ο 42χρονος Αλβανός που υπέστη βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κακώσεις στα κάτω άκρα εργαζόταν την ώρα που συνέβη το μοιραίο.

Ηταν εργάτης σε ιχθυοτροφείο στην περιοχή, όπου σύμφωνα με πληροφορίες απασχολούταν εδώ και τουλάχιστον δέκα χρόνια, με αποτέλεσμα να υπάρχει προβληματισμός για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, καθώς ήταν έμπειρος στο αντικείμενό του.

Οι επιθεωρητές προχώρησαν σε διερεύνηση των ιδιαίτερων συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το εργατικό δυστύχημα και συνεχίζει τις έρευνες, προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Στο μεταξύ, το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού που επελήφθη του τραγικού δυστυχήματος συνέχιζε την προανάκριση έως και τη μία προχθές το βράδυ, ενώ και χθες σύμφωνα με πληροφορίες, λάμβανε νέες καταθέσεις.

Οι έρευνες της Αστυνομίας, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι προς κάθε κατεύθυνση. Ο άτυχος άνδρας την ώρα που συνέβη το δυστύχημα στα 50 μέτρα από το ιχθυοτροφείο ήταν μόνος του και σύμφωνα με πληροφορίες παρέμενε καταπλακωμένος από το κλαρκ για σημαντική -για την πορεία της ζωής του- ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συναινούν πως ο άτυχος άνδρας έχασε τον έλεγχο του κλαρκ για άγνωστο λόγο, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί γύρω στις 7.30 προχθές το απόγευμα. Δεν υπήρχε όμως κανένας άλλος στο ιχθυοτροφείο για να τον βοηθήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένος και ήδη νεκρός από συναδέλφους του την ώρα που εκείνοι επρόκειτο να αναλάβουν εργασία στην βραδινή βράδια. Εκτιμάται ότι βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού συνεχίζει την προανάκριση. Για τα ακριβή αίτια θανάτου του 42χρονου διέταξε νεκροψία – νεκροτομή.

Να επισημανθεί ότι στις αστυνομικές αρχές η πληροφορία για το δυστύχημα έφτασε γύρω στις 8 το βράδυ. Το ΕΚΑΒ όταν ενημερώθηκε έστειλε άμεσα Κινητή Μονάδα στον τόπο. Στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού δυστυχώς δεν υπήρχε ασθενοφόρο ελλείψει οδηγού στην απογευματινή βάρδια όπως συμβαίνει και κάθε μέρα, με αποτέλεσμα αυτή να είναι κενή. Ο γιατρός του Κέντρου Υγείας μετέβη στον τόπο του δυστυχήματος με περιπολικό της Αστυνομίας… Στον τόπο έσπευσε και διασωστική σειρά από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλμυρού.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου