ΑΛΜΥΡΟΣ

Τραγωδία στις Νηές. Ανδρας καταπλακώθηκε από κλαρκ

τραγωδία-στις-νηές-ανδρας-καταπλακώθ-363937

Σοβαρό δυστύχημα με ένα νεκρό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης στις Νηές. Σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στις 8.20 το βράδυ το ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση για βοήθεια. Ενας άνδρας ήταν καταπλακωμένος κάτω από κλάρκ. Στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού υπήρξε κλήση για βοήθεια.

Το δυστύχημα συνέβη σε αγροτικό δρόμο κοντά σε ιχθυοτροφείο. Η απογευματινή βάρδια του ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας δυστυχώς ήταν κενή όπως και κάθε μέρα, καθώς δεν υπήρχε οδηγός. Κινητή Μονάδα του ΕΚΒ κλήθηκε να σπεύσει στον τόπο από το Βόλο. Είχε να διανύσει 65 χιλιόμετρα για να φτάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ήταν καταπλακωμένος από κλαρκ. Ηταν τραυματισμένος και δεν είχε αισθήσεις. Είχε χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Λόγω της μεγάλης απόστασης που είχε να διασχίζει το ΕΚΑΒ, περιπολικό μετέβη στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού με σκοπό να μεταφέρει την εφημερεύουσα γιατρό στον τόπο του δυστυχήματος.

Ακολούθησαν στιγμές ανείπωτης αγωνίας για τη ζωή του εργαζόμενου.

Τρία πυροσβεστικά οχήματα έσπευδαν παράλληλα στον τόπο γύρω στις 8.37 το απόγευμα που ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλμυρού.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι υπήρχε εγκλωβισμένος σε κλάρκ και άμεσα διατάχθηκε για συνδρομή διασωστική σειρά.

Η περιοχή όπου συνέβη το δυστύχημα ήταν μεταξύ Νηών και Πτελεού. Στην γύρω περιοχή δεν υπάρχουν σπίτια.

Τελικά, ο τραυματισμένος εργάτης παρελήφθη γύρω στις 9.10 το βράδυ από την Κινητή Μονάδα. Δυστυχώς, όμως, γι’ αυτόν ήταν ήδη αργά, καθώς ήταν νεκρός.

Ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, κλαρκ τον καταπλάκωσε. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν χτυπημένος θανάσιμα στο κεφάλι.

Ο 42χρονος παρελήφθη νεκρός και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Η ταυτότητα του νεκρού

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εργάτης που τραυματίστηκε θανάσιμα είναι Αλβανός ηλικίας 42 ετών. Πρόκειται για τον Α. Α., ο οποίος απασχολούταν σε ιχθυοτροφείο εδώ και δέκα χρόνια και κατοικούσε στη Σούρπη.

Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εργάτης οδηγούσε το κλαρκ όταν συνέβη το μοιραίο. Για άγνωστο προς στιγμή λόγο, προφανώς έχασε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε στον τόπο ακαριαία. Είχε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο κεφάλι, ενώ είχε κακώσεις και στα πόδια όχι τόσο σοβαρές.

Προανάκριση δυστύχημα

Στο μεταξύ, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού συνέχιζαν έως αργά το βράδυ την προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη. Οι αστυνομικοί λάμβαναν καταθέσεις από μάρτυρες του περιστατικού. Μέχρι αργά χθες το βράδυ τα αίτια που οδήγησαν να αφαιρεθεί τόσο αιφνίδια και μοιραία μία ανθρώπινη ζωή δεν ήταν ακόμη γνωστά.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου