ΑΛΜΥΡΟΣ

Συναυλία στην κεντρική πλατεία Αλμυρού από τον «μουσικό του δρόμου»

συναυλία-στην-κεντρική-πλατεία-αλμυρ-380303

Η δημοτική αρχή κινητοποιήθηκε μετά την περιπέτειά του Νεκτάριου Μάλλα

Στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού, θα τραγουδήσει την ερχόμενη Τετάρτη, ο Νεκτάριος Μαλλάς, που εκδιώχθηκε την περασμένη εβδομάδα από την παραλία του Βόλου, αν και με τη φωνή του είχε συγκινήσει το πανελλήνιο στα blind auditions του The Voice και είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Η δημοτική αρχή Αλμυρού, που κινητοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για την περιπέτειά του στο λιμάνι, αναζήτησε τον καλλιτέχνη και επικοινώνησε μαζί του. Ο δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης, μετά από εισήγηση της εντεταλμένης συμβούλου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης Πολιτισμού, Νέας Γενιάς και Τουρισμού Μαρία Σταυραντώνη, του απηύθυνε πρόσκληση.

Ο Νεκτάριος Μαλλάς θα τραγουδήσει στις 8.30 το βράδυ στην κεντρική πλατεία. Ο κ. Εσερίδης λέει ότι είναι ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης και απευθύνει πρόκληση για μαζική συμμετοχή στη συναυλία για την ενίσχυση του έργου.

Ο μουσικός ταξιδεύει σε όλη τη χώρα μαζί με την οικογένειά του, επιλέγει δημόσια σημεία για να στήσει το αρμόνιο και το μικρόφωνό του, και με τα τραγούδια του συνεχίζει την προσπάθεια που ξεκίνησε αμέσως μετά το The Voice: να ενώσει τον κόσμο με το τραγούδι και να τον κάνει να μη νιώθει ταπεινωμένος και υποτελής.

Δυστυχώς, στο Βόλο λιμενικοί τον απομάκρυναν από το λιμάνι μετά από καταγγελία επαγγελματία.

Ο «μουσικός του δρόμου» έχει αρνηθεί τις προτάσεις επιχειρηματιών από την Ελλάδα και την Κύπρο για συναυλίες, προτιμώντας να ψυχαγωγεί δωρεάν τον κόσμο, τραγουδώντας στον πεζόδρομο του Θησείου.

Στόχος του όπως έχει πει ο ίδιος είναι «να διασκεδάζω τον κόσμο δωρεάν κι όποιος θέλει και μπορεί να δώσει κάτι. Στην Ευρώπη οι καλλιτέχνες του δρόμου είναι θεσμός τόσο στο τραγούδι όσο στην υποκριτική, τη ζωγραφική και στον χορό. Τα παιδιά που έρχονται και με αγκαλιάζουν στον δρόμο με ξαφνιάζουν. Δεν πίστευα ότι θα είχα τέτοια αναγνωρισιμότητα μέσα από το “The Voice 2”. Στο στούντιο, στα live ένιωθα την αγάπη του κοινού, αλλά δεν καταλάβαινα πολλά πράγματα. Στο Θησείο ένιωσα τη δύναμη της τηλεόρασης και την ψυχή του Ελληνα».

Κ. Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου