Με μεγάλη επιτυχία η Γιορτή Τσαγιού στην Βρύναινα (φωτο)

Τελευταία ενημέρωση: 2017-07-16, 17:05:51
Με μεγάλη επιτυχία η Γιορτή Τσαγιού στην Βρύναινα (φωτο)
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, στην πλατεία της Βρύναινας Αλμυρού, η «Γιορτή Τσαγιού», στο πλαίσιο του αφιερώματος της «Μαγνήτων Κιβωτού» στο πολιτισμό των γεύσεων. Επίκεντρο της γιορτής αποτέλεσαν τα τοπικά προϊόντα της Βρύναινας και της Όθρυος γενικότερα.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμυρού, την Τοπική Κοινότητα Βρύναινας, τον Πολιτιστικό – Εξωραϊστικό Σύλλογο Βρύναινας «Η Όθρυς», το Κέντρο αρωματικών – φαρμακευτικών φυτών Όθρυος και με τη συνδρομή μεμονωμένων παραγωγών της Βρύναινας.
 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τέλεση εσπερινός στον Ι. Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου.
 
Ακολούθησε επιστημονική ημερίδα, με ξεχωριστούς ομιλητές, ενώ στο τέλος, ο κ. Ιγνάτιος τοποθετήθηκε συμπερασματικά και απένειμε διπλώματα συμμετοχής.
 
Η εκδήλωση περιλάμβανε ακόμη, έκθεση φωτογραφίας από την καλλιέργεια του τσαγιού στην Βρύναινα και παραδοσιακούς χορούς από τον «Πολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Βρύναινας «Η Όθρυς». Έκλεισε δε, με λαϊκό γλέντι, με την παραδοσιακή ορχήστρα του Θανάση Δραγάνη.
 
 
 
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
4
=