ΑΛΜΥΡΟΣ

Παγίδα θανάτου η λακκούβα σε κεντρικό δρόμο του Πτελεού

παγίδα-θανάτου-η-λακκούβα-σε-κεντρικό-392497

Αποκατέστησε τη βλάβη σε σωλήνα του δικτύου ύδρευσης, αλλά άφησε πίσω της μία τεράστια λακκούβα, η οποία ξεπερνά σε διάμετρο τα τρία μέτρα και έχει αρκετό βάθος, ώστε να συγκρατεί το νερό -όταν πλένουν οι νοικοκυρές τους δρόμους ή όταν βρέχει- και να κρύβει την παγίδα θανάτου.

Κάτοικοι του Πτελεού δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν διαπίστωσαν το κόστος που τους επεφύλαξε η βλάβη σε σωλήνα του δικτύου ύδρευσης. Σε συγκεκριμένο σημείο δρόμου που βρίσκεται στην περιοχή πάνω από την κεντρική πλατεία και οδηγεί σε αρκετά σπίτια, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλμυρού άφησε πίσω της εικόνα χάους.

Μάλιστα, η λακκούβα βρίσκεται στο κέντρο του δρόμου και όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, καθώς η άσφαλτος σπάζει σε περισσότερα κομμάτια, με αποτέλεσμα το πρόβλημα να διογκώνεται συνεχώς.

Δυστυχώς, η άθλια αυτή κατάσταση συνεχίζει να υπάρχει στον συγκεκριμένο δρόμο του Πτελεού εδώ και τέσσερις ολόκληρους μήνες, διάστημα κατά το οποίο οι κάτοικοι του Πτελεού που αναγκάζονται να χρησιμοποιούν τον δρόμο για να επιστρέψουν ή να φύγουν από τα σπίτια τους, έχουν χάσει κυριολεκτικά την ησυχία τους.

Όπως ανέφερε ο εκπαιδευτικός Θανάσης Φούντας, που επισκέπτεται τακτικά το πατρικό του σπίτι, ιδιαίτερα τα δίκυκλα και τα ποδήλατα που διέρχονται από το σημείο εκτίθενται σε μεγάλο κίνδυνο σε περίπτωση ενός εσφαλμένου χειρισμού, ενώ ακόμη και οι πεζοί χρειάζεται να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή.

Δυστυχώς, οι κάτοικοι εξέθεσαν προφορικώς το πρόβλημα σε στελέχη της δημοτικής αρχής από τον Πτελεό, αλλά λύση στο πρόβλημα ούτε δόθηκε ούτε όμως φαίνεται και να δρομολογείται.

Μάλιστα, οι κάτοικοι παραπονέθηκαν επανειλημμένως, αλλά, όπως ανέφερε ο κ. Φούντας, στο αίτημά τους υπήρξε παντελής αδιαφορία, λες και οι αναφορές τους δεν έγιναν ποτέ.

Λακκούβες υπάρχουν και σε άλλους δρόμους του Πτελεού, όμως η συγκεκριμένη είναι πολύ μεγάλη και έχει δυσκολέψει τη ζωή των κατοίκων της περιοχής.

«Πραγματικά, έχουμε απηυδήσει. Αυτό το χάλι το ζούμε εδώ για πρώτη φορά στα χρονικά. Μήπως τελικά οι κάτοικοι του Πτελεού δεν ανήκουν στον Δήμο Αλμυρού;», αναρωτιέται.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου