ΑΛΜΥΡΟΣ

Επανέφεραν 15χρονη από κώμα – Οι γιατροί & το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αλμυρού

επανέφεραν-15χρονη-από-κώμα-οι-γιατρο-398238

Η ανήλικη παρελήφθη χωρίς αισθήσεις

Παρελήφθη σε κωματώδη κατάσταση, όμως με φιλότιμες προσπάθειες κατέστη δυνατό να σωθεί, μετά το επεισόδιο που παρουσίασε η υγεία της.

Οι γιατροί και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αλμυρού έσωσαν χθες το μεσημέρι ένα κορίτσι ηλικίας 15ετών που, σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστο για ποιο λόγο έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν στην ακτή της Αμαλιάπολης, ύστερα από κολύμπι.

Οι γονείς του κοριτσιού μετέφεραν άμεσα το παιδί, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα, στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού. Τρεις γιατροί, δύο αγροτικοί και η γενική ιατρός Μαίρη Καρακατσάνη αλλά και όλοι οι νοσηλευτές, έδωσαν πραγματικά σκληρή μάχη για να κρατήσουν την 15χρονη στη ζωή.

Επί μισή και πλέον ώρα οι γιατροί έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και στη συνέχεια η γενική γιατρός, η οποία είχε υπηρετήσει επί χρόνια στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου και είχε μεγάλη εμπειρία, διασωλήνωσε την κοπέλα.

Η 15χρονη διακομίστηκε στη συνέχεια με κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η 15χρονη είχε ανοίξει τη μάτια της και είχε ανακτήσει τις αισθήσεις της.

Η 15χρονη παραμένει νοσηλευόμενη σε κρίσιμη κατάσταση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου