ΑΛΜΥΡΟΣ

Πήραν τα πτυχία τους σπουδάστριες του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού

πήραν-τα-πτυχία-τους-σπουδάστριες-του-404053

Την Κυριακή 2 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Αλμυρού με μεγάλη επιτυχία, διπλές απολυτήριες Πτυχιακές εξετάσεις του τμήματος Έντεχνου Ελαφρού Ελληνικού & Ξένου τραγουδιού.

H σπουδάστρια Χουλή Αποστολία, της τάξεως της καθηγήτριας Αν. Θεωρητικών και Καλ/χνικής Διευθύντριας του Δ.Ω.Α Φρόσως Γαρδικλή, απέκτησε το Αποφοιτήριο Έντεχνου Ελαφρού Eλληνικού & Ξένου τραγουδιού, με βαθμό «Άριστα Παμψηφεί».

Oι σπουδάστριες Αγγελή Μαρία και Βλαχονάτσιου Σωτηρία, του ίδιου τμήματος της καθηγήτριας Πιάνου και Μαέστρου Μαριάννας Σαμαρτζή, απέκτησαν Αποφοιτήριο Έντεχνου Ελαφρού Eλληνικού & Ξένου τραγουδιού, με βαθμό «Άριστα Παμψηφεί».

Και οι τρεις υποψήφιες παρουσίασαν, με τον ιδιαίτερο ξεχωριστό τρόπο η καθεμία, ενώπιων της εξεταστικής επιτροπής που αποτελούνταν από τους εκλεκτούς μουσικούς και καλλιτέχνες Σκούρτη Ιόλη, Σκούλτσο Δημήτρη, Μητσάκη Βασίλη και Αμαλία Γκιζά, ένα υψηλών πραγματικά απαιτήσεων πρόγραμμα που περιελάμβανε και κάλυπτε ένα ευρύ φάσμα στα είδη μουσικής και εποχών ελλήνων και ξένων δημιουργών. Τις σπουδάστριες Αγγελή Μαρία και Βλαχονάτσιου Σωτηρία, συνόδευσαν στο μπουζούκι και την κιθάρα αντίστοιχα οι εκλεκτοί φίλοι και μουσικοί Δημήτρης Κατσαούνης και Άκης Μπουκουβάλας, ενώ την ηχητική επιμέλεια είχε ο Κώστας Κολώνης.

Οι εξετάσεις, όπως και προβλέπεται, ήταν ανοιχτές για το κοινό το οποίο και τίμησε με την παρουσία του παρά και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω υψηλών θερμοκρασιών.

Τόσο η Καλ/χνική Διευθύντρια, όσο και η Ειδική καθηγήτρια αλλά και όλοι οι καθηγητές του Δ.Ω.Α εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου