ΑΛΜΥΡΟΣ

Ευχαριστούν τους εργαζομένους της «Μύλοι Λούλη»

ευχαριστούν-τους-εργαζομένους-της-μ-420704

«Η Δημοτική Αρχή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την εταιρεία «ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ» και το προσωπικό της, η οποία στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Φροντίζουμε για το Μέλλον», πραγματοποίησετην Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 στην Τοπική Κοινότητα Αμαλιάπολης, εθελοντική δράση καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης και δώρισε 10 παγκάκια, τα οποία τοποθέτησε κατά μήκος της παραλίας», αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης.

Πιο συγκεκριμένα, εργαζόμενοι της εταιρείας συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τετάρτης και επισκεύασαν τα παγκάκια που βρίσκονται κατά μήκος της παραλίας, έβαψαν τους στύλους φωτισμού της παραλίας, ασβέστωσαν τα πεζοδρόμια, τοποθέτησαν καινούργια δίχτυα στις δυο μπασκέτες και επισκεύασαν το υπόστεγο της «τουλούμπας» καθώς και τον πάγκο γύρω από τον πλάτανο, δίνοντας με τον τρόπο αυτό το μήνυμα ότι μέσω του εθελοντισμού μπορούμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα για τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας.

«Με τη δική τους πολύτιμη συνδρομή, πετύχαμε όλοι μαζί να αναδείξουμε συλλογικά και μαζικά τόσο την αξία της συμμετοχής, της συνεργασίας και του εθελοντισμού, όσο και την αγάπη και τον σεβασμό προς τοντόπο μας.

Για άλλη μια φορά τους ευχαριστούμε θερμά και ευελπιστούμε η κίνησή τους να γίνει παράδειγμα προς μίμηση, ώστε όλοι από κοινού να προσφέρουμε με κάθε μέσο στον τόπο μας», επεσήμανε ο κ. Εσερίδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου