ΑΛΜΥΡΟΣ

Διαγωνισμός για τη δημοπράτηση του δικτύου ύδρευσης Ευξεινούπολης

διαγωνισμός-για-τη-δημοπράτηση-του-δι-440432

Στην προκήρυξη διαγωνισμού για το έργο «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Ευξεινούπολης» προχώρησε η δημοτική αρχή Αλμυρού.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του έργου, η δημοπρασία θα διενεργηθεί στις 27 Ιουνίου 2017 στις 10 το πρωί, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου.

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ και έχει ενταχθεί στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας περιόδου 2012-2020.

Το έργο κρίνεται ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό για την περιοχή, καθώς στο δίκτυο παρατηρούνται συχνές διακοπές υδροδότησης λόγω θραύσεων των αγωγών και απώλειας σημαντικής ποσότητας υδρευτικού νερού.

Με το έργο θα δημιουργηθεί νέο δίκτυο σωληνώσεων που ακολουθεί τις σύγχρονες προδιαγραφές, και θα αποτελείται από πολυαιθυλένιο 3ης γενιάς, κατάλληλο για σωλήνες υπόγειων δικτύων μεταφοράς πόσιμου νερού.

Συγκεκριμένα, με την εργολαβία προβλέπεται η αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου από σωλήνες αμιάντου και ανεπαρκούς λόγω προβλημάτων πολλαπλών φθορών και μακροχρόνιας λειτουργίας εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού Ευξεινούπολης, με νέους αγωγούς σύγχρονων προδιαγραφών από πολυαιθυλένιο 3ης γενιάς, κατάλληλων για μεταφορά και διανομή πόσιμου νερού.

Συνολικά θα κατασκευαστούν-αντικατασταθούν αγωγοί δικτύου ύδρευσης μήκους 25,2 χιλιομέτρων. Με την κατασκευή-αντικατάσταση του συνόλου του δικτύου, θα επιλυθούν χρόνια προβλήματα αυξημένης συχνότητας βλαβών-θραύσεων των υφιστάμενων αγωγών, ώστε να καλύπτονται οι υφιστάμενες και οι μελλοντικές ανάγκες του συνόλου του εξυπηρετούμενου πληθυσμού.

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να λάβουν γνώση των συµβατικών τευχών του διαγωνισµού στην
ιστοσελίδα του ∆ήµου Αλµυρού (www. almyros-city.gr). Το έντυπο οικονοµικής προσφοράς που θα
συµπληρωθεί από τους διαγωνιζόµενους διατίθεται από τα γραφεία της ∆ιεύθυνσης Τεχνικών
Υπηρεσιών και Πολεοδοµίας, οδός Αγ. Βαρβάρας και Στ. Κοµητά κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες,
πληροφορίες κα Μ. Γκίκα και κα Β. Τηλιοπούλου τηλ.: 2422351410, 51412 µέχρι τις 13/06/2017.
Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί κατά το υπόδειγµα της ΕΑΑ∆ΗΣΥ κάτω των ορίων.
Η ίδια διαδικασία µπορεί να επαναληφθεί και δεύτερη φορά µε τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις.
Η επιλογή του Αναδόχου θα γίνει σύµφωνα µε την «ανοικτή διαδικασία» του άρθρου 27 του
Ν. 4412/16 και υπό τις προϋποθέσεις του νόµου αυτού. Η συνολική προθεσµία του έργου, ορίζεται σε δέκα οχτώ (18) µήνες από την ηµέρα υπογραφής
της σύµβασης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου