ΑΛΜΥΡΟΣ

Αγρυπνία για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων στη Σούρπη

αγρυπνία-για-τους-υποψηφίους-των-πανε-444326

Το βράδυ της 31ης Μαϊου τελέσθηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σούρπης, για τους τελειόφοιτους μαθητές του τοπικού Λυκείου, που σε λίγες ημέρες ξεκινούν την κρίσιμη περίοδο των εξετάσεων. Στον Ναό παραβρέθηκαν οι μαθητές της φετινής Γ΄ Λυκείου, οι γονείς τους καθώς και πολλοί μαθητές του Γυμνασίου και των υπολοίπων τάξεων του Λυκείου.

Παρόντες και ο Δ/ντής του Γυμνασίου-Λυκείου Σούρπης κ. Ιωάννης Θεοδώρου, μαζί με συναδέλφους του καθηγητές. Στο αναλόγιο των ιεροψαλτών, για μια ακόμη χρονιά, έψαλλε ο Φιλόλογος, επί σειρά ετών, του σχολείου και ιεροψάλτης του Ι. Ν. Αναλήψεως Βόλου κ. Δημήτριος Κατσικλής, συνοδευόμενος από τους Βολιώτες ιεροψάλτες Γιώργο Χριστοδούλου, Αχιλλέα Μαντάνη, Κώστα Ρήγα, Κώστα Νεοχωρίτη.

Συλλειτούργησαν, με τον Σεβασμιότατο ο π. Χαρίτων, από την Αμαλιάπολη και ο π. Ευστάθιος από τον Αλμυρό.

Στο τέλος της βραδινής Ακολουθίας ο Σεβασμιότατος απευθύνθηκε, με αγαπητικό και πατρικό λόγο, στους μαθητές και τους ευχήθηκε, από καρδίας, ευόδωση των προσπαθειών τους την επίπονη περίοδο των σχολικών εξετάσεων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου