ΑΛΜΥΡΟΣ

Ιατρείο μέσα σε ελαιοτριβείο στον Πτελεό και σύντομα και ασθενοφόρο

ιατρείο-μέσα-σε-ελαιοτριβείο-στον-πτε-453828

Από την 1η Μαίου 2017 λειτουργεί δύο φορές το μήνα ιατρείο μέσα στις εγκαταστάσεις του Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Πτελεού. Σύντομα δε ο συνεταιρισμός θα διαθέτει και ασθενοφόρο, δωρεά ενός συμπολίτη. Το ιατρείο δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των συνεταιριστών αρχικά αλλά και πολιτών που έχουν ανάγκη. Χρηματοδοτείται δε από τα κέρδη του Συνεταιρισμού ο οποίος έχει θετική πορεία όπως επισήμανε στην ΕΡΤ Βόλου ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού, Γιώργος Κεχαγιάς.

Το ιατρείο διαθέτει όλα τα είδη πρώτων βοηθειών, φιάλες οξυγόνου, καρδιογράφο και ότι απαιτείται σε ένα εξεταστήριο και σε ένα χώρο που πρέπει να προσφέρει πρώτες βοήθειες. “Ο αγροτικός γιατρός που έρχεται δεν επαρκεί να καλύψει τις ανάγκες. Συνάψαμε σύμβαση με ένα ιδιώτη γενικό γιατρό ο οποίος βρίσκεται εδώ κάθε πρώτο και τρίτο Σάββατο κάθε μήνα και εξετάζει από τις 9π.μ. έως τις 2 το μεσημέρι, δωρεάν όλους τους πολίτες” ανέφερε ο κ. Κεχαγιάς.

Επιπλέον ανέφερε ότι σύντομα ο Συνεταιρισμός θα διαθέτει και ένα ασθενοφόρο που θα είναι στη διάθεση των πολιτών 24 ώρες το 24ωρο. “Έχουμε οδηγούς, θα πάρουμε και την ειδική άδεια, θα εκπαιδεύσουμε και ένα με δύο άτομα και θα καλύπτουμε ανάγκες που δεν μπορεί να καλύψει το κέντρο υγείας. Από το να μεταφέρουμε ασθενείς όταν χρειάζεται με αγροτικά και Ι.Χ., καλύτερα να έχουμε το ασθενοφόρο”, δήλωσε ο κ. Κεχαγιάς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου