ΑΛΜΥΡΟΣ

Απάντηση της Δημοτικής Αρχής Αλμυρού στην παράταξη του Ν. Τσανή

απάντηση-της-δημοτικής-αρχής-αλμυρού-458828

Απάντηση στην παράταξη Ενωτική Δημοτική Κίνηση, επικεφαλής της οποίας είναι ο Νίκος Τσανής, σχετικά με αναφορές της παράταξης για αλαζονεία, παλαιοκομματισμό, ανυπαρξία σχεδίου και υπηρέτηση συμφερόντων ημετέρων από τη δημοτική αρχή Αλμυρού, δίνεται με ανακοίνωση που υπογράφεται από τον Δήμαρχο, Δημήτρη Εσερίδη και τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης της πλειοψηφίας.

Αναλυτικά από τη Δημοτική Αρχή Αλμυρού αναφέρονται τα εξής:

«Μετά από 2,5 χρόνια λειτουργίας της νέας Δημοτικής Αρχής, δεν έχετε καταλάβει ακόμη το τι έχει γίνει μέχρι σήμερα και εξακολουθείτε να γράφετε μανιφέστα,πιστεύοντας ότι οι μόνοι και καλύτεροι όλων είστε εσείς και μάλιστα να φτάνετε πλέον και στο στάδιο της γελοιοποίησής σας με το να μας αποκαλείτε φασίστες, αλαζόνες, παλαιοκομματικούς και ότι εξυπηρετούμε συμφέροντα ημετέρων.

Μέχρι εδώ και μη παρέκει.

Είμαστε υποχρεωμένοι να σας απαντήσουμε όπως ακριβώς σας αρμόζει και να ενημερώσουμε και τους δημότες, ενδεχομένως κάποιους ελαχίστους, που τυχόν δεν σας γνωρίζουν.Μας αποκαλείτε αλαζόνες και φασίστες όταν επί σειράετών, 40 συγκεκριμένα, οι περισσότεροι από εμάς συμμετέχουμε στα κοινά με παρουσία λόγου και έργου, με την ψήφο των δημοτών και πάντα στις πρώτες θέσεις.

Δηλαδή οι δημότες που μας ψηφίζουν είναι φασίστες και αλαζόνες και μας ψηφίζουν για να εκφράζουμε δικά τους οφέλη;

Εσείς ποιοι είστε κύριε Τσανή; Γράψτε μας την πολιτική σας ταυτότητα για να σας γνωρίσουμε. Ως Εκπρόσωποι της Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης μέχρι σήμερα δεν έχετε πολιτική ταυτότητα. Είστε μόνο «ΑΝΤΙ». Ενάντια στοσύστημα, ενάντια στους αιρετούς.Καιροσκόποι των καιρών είστε και ευνοούμενοι του συστήματος.

Οι χαρακτηρισμοί αυτοί, επειδή δεν το έχετε καταλάβειακόμη, για εμάς αποτελούν ύβρη και θα πρέπει να σας απαντήσουμε στο ίδιο ύφος.

Εκφράζεστε με τα χειρότερα λόγια για τους κυβερνητικούς Βουλευτές του Νομού και αποκαλείτε εμάς φασίστες και αλαζόνες;

Πως αποκαλέσατε στο Δημοτικό Συμβούλιο την Υπουργό του Νομού μας, τους κυβερνητικούςΒουλευτές του Νομού μας, το Γενικό Γραμματέα Υποδομών και το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικώνκαι δεν ντρέπεστε κ. Τσανή;

Εσείς που διέρχεστε μέσα από την πλατεία με τημοτοσικλέτα σας, παρκάρετε πάνω στο πεζοδρόμιο και διέρχεστε τηΒασιλέως Κωνσταντίνου με υπερβολικήταχύτητα και αντικανονικά, αδιαφορώντας για τα σχόλιασήμερα των πολιτών.

Μπαίνετε στο Δημοτικό Συμβούλιο και προκαλείτε τους Δημοτικούς Συμβούλους υβρίζοντας με ακατανόμαστεςεκφράσεις.

Αναλαμβάνετε ως συνήγορος σήμερα σε κάποιους υποτιθέμενους εργολάβους, οι οποίοι είχαν μάθει να υβρίζουν με τα χειρότερα λόγια προηγούμενουςΔημάρχους, υποστηρίζοντας πως τους οφείλουν 250.000€, από υποτιθέμενα έργα.

Διότι αυτοί ήταν οι «μάγκες», οι οποίοι σπάζουν τις ζαρντινιέρες στην πλατεία και για το λόγο αυτό τους υπεβλήθημήνυση από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αλμυρού.Έχουν μάθει να παρκάρουν τη λιμουζίνα τους στην πλατεία, να έχουν την απαίτηση να μην τους γίνεται παρατήρηση από τοδημοτικό αστυνομικό και να έχουν εγκαταλελειμμένα ταοχήματά τους στους δημοτικούς χώρους, χωρίς πινακίδες.

Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να σέβονται το γεγονός ότι οι θεσμοί είναι ισχυρότεροι από τα επώνυμα.Επίσης πρέπει να γνωρίζουν ότι θα υποστούν τις συνέπειες στο μέγεθος και στην έκταση που επιβάλλουνοι θεσμοί- οι Νόμοι και οι Κανονισμοί.

Όσο δε για τον δεύτερο υπογράφοντα, μάλλον δεν πήρε χαμπάρι ακόμη ότι από το ΚΑΠΗ κατά τη διάρκεια της Προεδρίας τουέγινε υπεξαίρεση αρκετά μεγάλου ποσού, και με απόφαση του δικαστηρίου η υπάλληλος δικάστηκε σε δυο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή και ότι έχει αφήσει ως Πρόεδρος του ΝομικούΠροσώπου χρέη ύψους 327.000€ σε προμηθευτές-συμπολίτες μας.

Για το θέμα του Ράλυ πότε θα μας απαντήσει ο κύριος αυτός, σχετικά με τα πόσα χρήματα στοίχησε για κάθε έτος, από ποιο κωδικό δόθηκαν τα χρήματα, ποιοι ήταν οι σπόνσορεςκαι ποιο το ποσό των χορηγιών;

Διότι από τη νέα Δημοτική Αρχή και μέσα από τις προσωπικές ενέργειες και φιλότιμες προσπάθειες του Εντεταλμένου Συμβούλου, κ. Αργύρη Ρούσσα, ενημερώνεται πλέον το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με τα πόσα χρήματα εισπράχθηκαν και από ποιους.

Και θα πρέπει να γνωρίζετεότι μέχρι τώρα από το Ταμείο του Δήμου δεν δόθηκε ούτεένα ευρώ, σε μια διοργάνωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Στο πλαίσιο βέβαια της καλής φιλοξενίας και προβολήςτου Δήμου (μιας και οι συμμετέχοντες μαζί με τις οικογένειές τους είναι απ’ όλη την Ελλάδα) θέλουμε την ημέρα των αγώνων να προσφέρουμε μια ημερήσια εκδρομή στη Σκιάθο, η οποία αποτελεί παγκόσμιο τουριστικό προορισμό, της οποίας το κόστος δεν θα επιβαρύνει το Δήμο.

Τελικά έχετε καταλάβει ότι εμείς ως νέα Δημοτική Αρχή δουλεύουμε πάρα πολύ με αίσθημα ευθύνης, με ήθος καιαυταπάρνηση για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμεόσο καλύτερα γίνεται μέσα στις δύσκολες συγκυρίες πουυπάρχουν απέναντι στους πολίτες και να πραγματοποιήσουμε ότι υποσχεθήκαμε στους δημότες;

Είναι ντροπή σας σήμερα να προσπαθείτε εντέχνως αλλά όχιμε ευφυία, χωρίς ηθικούς φραγμούς, που νοιάζεστε μόνο για τη βιτρίνα, με ψεύδη και χωρίς αιτιολογία, να αφήνετε υπόνοιες για το ήθος του νέου Αντιδημάρχου Καθαριότητας, κ. Κων/νουΝικοβιώτη, ο οποίος εργάζεται ολημερίς για τηνκαλυτέρευση της καθημερινότητας και στα ίδια βήματα του πρώτου επιτυχημένου Αντιδημάρχου κ. ΒαλαμούτηΚων/νου.

Προσπαθείτε να επιβάλλετε το μπάχαλο γιατί έχετε αντιληφθεί ότι το πολιτικό σας μέλλον καταγράφεται αρνητικά.

Για το ήθος της Δημοτικής αρχής, δεν σηκώνουμε κουβέντα κύριοι. Έχετε αναλογιστεί σήμερα κύριοι, για ποιους λόγους αυτή η χώρα οδηγήθηκε σ’ αυτή την κατάντια μέχρι σήμερα;

Πρώτον, από κάποιους γλύφτες, αχάριστους καιευνοούμενους του συστήματος, ονομαζόμενους και ως σαλίγκαρους που η εργασία τους προσφέρεται ως χορηγία και όχι ως υποχρέωση.

Δεύτερον, από κάποιους διπλοθεσίτες του Δημοσίου.

Τρίτον, από κάποιους που τα χρήματά τους τα έβγαλαν στο εξωτερικό.

Τέταρτον, από κάποιους επιχειρηματίες-φοροκλέφτες που παρουσιάζουν τους υπαλλήλους τους ως μετόχους και τους έχουν με δελτία παροχής υπηρεσιώνγια να μην τους ασφαλίζουν.

Λοιπόν κύριοι για πολλοστή φορά θα πρέπει να κατανοήσετε ότι είμαστε μια Δημοτική αρχή που ότιέχουμε εξαγγείλει στην πλατεία, θα το υλοποιήσουμε είτε σας αρέσει είτε όχι.

Στα 3 χρόνια της θητείας μας, είμαστε αμυνόμενοι πάντα στις προκλήσεις σας και θα πρέπει να καταλάβουμεόλοι, ότι στις προκλήσεις τις δικές σας και τις απαντήσεις τις δικές μας προέχει το συμφέρον των δημοτών».

Σχετικά άρθρα:

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου