ΑΛΜΥΡΟΣ

Εθελοντική αιμοδοσία στον Αλμυρό

εθελοντική-αιμοδοσία-στον-αλμυρό-491285

Η Ενωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού αποτελώντας ενεργό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας, θεωρεί ως ύψιστη και ανεκτίμητη την ανθρώπινη αξία, από την οποία πηγάζουν όλες οι υπόλοιπες. Στα πλαίσια αυτά, συνδιοργανώνει με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” καθώς και με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αλμυρού δράση εθελοντικής αιμοδοσίας την Πέμπτη 27 Απριλίου και από ώρα 9.30 έως 14.00 στον προαύλιο χώρο του ΕΠΑΛ Αλμυρού.

Όπως επισημαίνεται από την Ενωση: «Καλούμε όλα τα μέλη μας τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, να διαθέσουν λίγο από τον χρόνο τους και να συνδράμουν την προσπάθεια αυτή, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τον συνάνθρωπο.

Κάποια στιγμή, μπορεί αυτοί που θα χρειαστούν αίμα να είμαστε εμείς, τα παιδιά μας, τα αδέρφια μας, οποιοσδήποτε άνθρωπος του συγγενικού ή του φιλικού μας περιβάλλοντος.

Ολοι μας έχουμε συνειδητοποιήσει την σπουδαιότητα μιας φιάλης αίματος σε κάποια δύσκολη στιγμή υγείας, όλοι μας έχουμε την υποχρέωση να συμμετέχουμε στην αιμοδοσία αυτή.

Το αίμα δεν κατασκευάζεται, το αίμα δεν αγοράζεται, μόνο χαρίζεται από τον συνάνθρωπο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου