ΑΛΜΥΡΟΣ

Ημερίδα στον Αλμυρό για την ενίσχυση 2017

ημερίδα-στον-αλμυρό-για-την-ενίσχυση-2017-536786

Ανοιχτή ενημερωτική ημερίδα με θέμα «ΟΣΔΕ 2017 – Υποβολή Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2017» διοργανώνει ο Δήμος Αλμυρού την Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 στις 6 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού.

Κύριος σκοπός της ημερίδας αποτελεί η ενημέρωση των αγροτών και των κτηνοτρόφων για τη σωστή υποβολή των ενιαίων αιτήσεων ενίσχυσης και θα τονιστούν οι υποχρεώσεις των δικαιούχων για όλες τις συνδεδεμένες ενισχύσεις αλλά και για τους προβλεπόμενους ελέγχους.

Όπως ενημερώνει ο δήμος, θα πραγματοποιηθούν εισηγήσεις από αρμόδια στελέχη σχετικά με τις μεταβιβάσεις δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης 2017, την υποβολή ορθής Δήλωσης Καλλιέργειας, τις συνδεδεμένες ενισχύσεις και την πράσινη ενίσχυση, και θα δοθούν συμβουλές για σημεία όπου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα και τυχόν λάθη τα οποία πρέπει να αποφύγουν.

Η ημερίδα απευθύνεται εκτός από τους ιδίους σε κάθε άλλο εμπλεκόμενο στη συγκεκριμένη διαδικασία πρόσωπο (π.χ. γεωτεχνικοί, σύμβουλοι, άλλοι φορείς κ.λπ.).

Θα ακολουθήσει συζήτηση και ερωτήσεις για όλα τα θέματα που συνδέονται με την αίτηση, τα δικαιώματα βασικής ενίσχυσης, τις συνδεδεμένες ενισχύσεις και την εξισωτική, και παρεμφερή ζητήματα των καλλιεργητών και κτηνοτρόφων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου