Προσφυγή του Δήμου Αλμυρού κατά απόφασης του Πειθαρχικού Συμβουλίου

Τελευταία ενημέρωση: 2017-03-08, 17:17:37
Προσφυγή του Δήμου Αλμυρού κατά απόφασης του Πειθαρχικού Συμβουλίου

Διαφωνεί με την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου υπαλλήλων Α’ και Β’ βαθμού ΟΤΑ Θεσσαλίας, για την ποινή του πρώην διευθυντή των Οικονομικών Υπηρεσιών, Χρήστου Καραζούπη, ο Δήμος Αλμυρού.

Η Οικονομική Επιτροπή του δήμου, σε συνεδρίασή της την Παρασκευή αποφάσισε να ασκήσει προσφυγή κατά της απόφασης του Πειθαρχιακού Συμβουλίου.

Ο πρώην διευθυντής είχε παραπεμφθεί με απόφαση της Εκτελεστική Επιτροπής του Δήμου Αλμυρού στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης.

Το ερώτημα αυτό ωστόσο δεν έγινε αποδεκτό, με το Πειθαρχικό Συμβούλιο να επιβάλει ποινή προστίμου ίσου με τέσσερις μηνιαίες αποδοχές για ανάρμοστη συμπεριφορά.

«Η ποινή αυτή δεν ανταποκρίνεται στη βαρύτητα των παραπτωμάτων του υπαλλήλου, αλλά και στην απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, και πρέπει να ασκήσουμε προσφυγή στο Β /θμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο» εισηγήθηκε χαρακτηριστικά ο προεδρεύων της συνεδρίασης  Βαγγέλης Καλατζής.

 Η Οικονομική Επιτροπή, μετά από συζήτηση, όρισε δικηγόρο για να σκήσει προσφυγή στο Β’/θμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο υπαλλήλων ΟΤΑ Α’ και Β΄βαθμου της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Κ. Μ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
4
=