ΑΛΜΥΡΟΣ

Αποκατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου Αλμυρού

αποκατάσταση-του-επαρχιακού-οδικού-δ-546239

Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, ζητώνταςτηνάμεση αποκατάσταση του επαρχιακο οδικού δικτύου του Δήμου Αλμυρού. Όπως αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής Μαγνησίας, οι ζημίες που έχουν προκληθεί από την έντονη χιονόπτωση και τον παρατεταμένο παγετό του Ιανουαρίου έχουν καταστήσει το οδόστρωμα ιδιαιτέρως επικίνδυνο. Οι οδηγοί της περιοχής καθημερινά διαμαρτύρονται για την άσχημη κατάστασή του, καθώς συχνά πλέον είναι τα φαινόμενα μικροατυχημάτων.

Συγκεκριμένα, δέκα και πλέον αυτοκίνητα έχουν υποστεί σημαντικές ζημίες στην έξοδο του χωριού Πλατάνου προς τον Αλμυρό, όπως και το τμήμα της παλαιάς Εθνικής Οδού στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αμαλιάπολης.Η συχνή χρήση της επαρχιακής οδού τόσο από επιβατικά όσο και από ογκώδη αγροτικά αυτοκίνητα και μηχανήματα χρήζει την άμεση αποκατάστασή της, καθώς το «πληγωμένο» ήδη οδόστρωμα επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο από τη διέλευση των οχημάτων.

Τέλος, ο Χρήστος Μπουκώρος ζητά να ενημερωθεί από τον αρμόδιο υπουργό για το πότε θα δρομολογηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες για την αποκατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου του Δήμου Αλμυρού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου