ΑΛΜΥΡΟΣ

Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού

κυνήγι-κρυμμένου-θησαυρού-559697

Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού διοργώνει την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Σούρπης.

Η Οργανωτική Επιτροπή Κίνησης Νέων Σούρπης του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής, δέχεται αιτήσεις για συμμετοχή έως την Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 6 το απόγευμα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στην Κίνηση Νέων στο τηλέφωνο 6977421433 και στον

Πολιτιστικό Σύλλογο στο Ευγενίδειο Πνευματικό Κέντρο, τηλ. 6936065756.

Όπως ενημερώνει η Οργανωτική Επιτροπή για την εκδήλωση, σταθμοί σε αυτό το ταξίδι είναι οι σπαζοκεφαλιές, οι συνετές αποφάσεις, οι δεξιότητες, η ευστροφία, η ταχύτητα και οι γρίφοι. «Επιλέξαμε να έχουν πρωτεύοντα ρόλο οι γρίφοι. Γρίφος στη διάλεκτο του κρυμμένου θησαυρού σημαίνει μια σειρά από οδηγίες ή βοηθήματα μέσω των οποίων η ομάδα προσπαθεί να βρει απαντήσεις, να οδηγηθεί στα σωστά σημεία και να πάρει την απαραίτητη σφραγίδα επίλυσης του γρίφου. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στη Σούρπη, αναδεικνύει ιστορικά (και όχι μόνο) στοιχεία της περιοχής».

Ορος συμμετοχής είναι η συγκρότηση ομάδας αποτελούμενης από τέσσερα έως έξι άτομα. «Δώστε ένα όνομα στην ομάδα σας και επειδή είναι Απόκριες, μια ομοιόμορφη εμφάνιση (μια μάσκα ή ένα καπέλο είναι αρκετά). Τα μέλη της ομάδας μπορούν να βρίσκονται σε οποιαδήποτε σημείο και να βοηθούν για την επίλυση των γρίφων. Μέσο μεταφοράς της ομάδας μόνο τα πόδια σας!!!» προτρέπει.

Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί από την πλατεία Σούρπης και κατά τη διάρκειά του θα πρέπει να επιλυθούν συνολικά δέκα γρίφοι που θα οδηγήσουν στον τερματισμό, στο τελευταίο και τυχερό 11ο σημείο. H απάντηση του κάθε γρίφου κρύβει τον επόμενο προορισμό.

Για την εκδήλωση υπάρχει συνεχής ενημέρωση στις σελίδες των συλλόγων στο facebook: Πολιτιστικός Σύλλογος Σούρπης «Οι Νήες» και Κίνηση Νέων Σούρπης και στο blog του Πολιτιστικού Συλλόγου www.politisourpis.blogspot.com

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου