ΑΛΜΥΡΟΣ

Συμμετοχή της Μικτής Χορωδίας Δήμου Αλμυρού

συμμετοχή-της-μικτής-χορωδίας-δήμου-α-499069

Το Σάββατο 26 Ιουνίου η τετράφωνη Μικτή Χορωδία του Δήμου Αλμυρού πραγματοποίησε με επιτυχία την εμφάνισή της στο 12ο Πολυεθνικό Φεστιβάλ υπό την αιγίδα της Unesco που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με τη συμμετοχή ακόμη δύο χορωδιών καθώς και πλήθους άλλων σχημάτων, τόσο από την Ελλάδα, όσο και του εξωτερικού, που στόχος τους ήταν η ανάδειξη της κουλτούρας, αλλά και των παραδόσεων της κάθε χώρας.
Η Μικτή Χορωδία μέσα από ένα πρόγραμμα που συνδύαζε τον παλμό αλλά και την ευαισθησία της έντεχνης ελληνικής μουσικής εκπροσώπησε επάξια την περιοχή μας και απέσπασε το θερμό παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκομένων, αλλά και τα ενθουσιώδη σχόλια των εκπροσώπων του φορέα της UNESCO οι οποίοι και απένειμαν στον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Αλμυρού κ. Αλέξανδρο Καραμπάση τιμητικές μνείες για τη συμμετοχή, αλλά και αναμνηστικά.
Στο μεταξύ, στο χώρο της εκδήλωσης περισσότερα από είκοσι και πλέον περίπτερα χωρών, όπως Αργεντινή, Βραζιλία, Χιλή, Περού, Ρωσία, Ινδία κ.α. παρουσίαζαν αντιπροσωπευτικά είδη της χώρας τους, δίνοντας ένα ξεχωριστό ύφος στη βραδιά και προβάλλοντας Πολιτισμό.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Αγκόλα καθώς και επίτιμα μέλη, Πρόεδρος κ.α. του φορέα UNESCO.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου