ΑΛΜΥΡΟΣ

Αλλάζει στέγη η Υπηρεσία Καθαριότητας Αλμυρού

αλλάζει-στέγη-η-υπηρεσία-καθαριότητα-607396

Στο καινούργιο αμαξοστάσιο στη θέση Πλατάνια, έκτασης δέκα στρεμμάτων, μετακομίζει την ερχόμενη εβδομάδα η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αλμυρού.

Οι υπάλληλοι θα εγκατασταθούν στην αποθήκη έκτασης 200 τετραγωνικών, που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να φιλοξενήσει το προσωπικό. Η αποθήκη προβλέπεται να λειτουργεί και με τη βοήθεια αποθηκάριου, με στόχο να υπάρχει έλεγχος σε όλα τα υλικά, που χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση.

Πρόκειται για ένα έργο που ξεκίνησε επί της θητείας της σημερινής δημοτικής αρχής. Αρχικώς έγινε η περίφραξη της έκτασης και ακολούθησε η ανέγερση του κτηρίου και μεταξύ άλλων η κατασκευή ραμπών για το πλύσιμο αυτοκινήτων.

Στο μεταξύ, η οικονομική επιτροπή του Δήμου Αλμυρού ενέκρινε τη διενέργεια νέου διαγωνισμού μετά τον τελευταίο, που απέβη άκαρπος, για την εκποίηση των εγκαταλειμμένων οχημάτων.

Η διαδικασία συλλογής των εγκαταλειμμένων οχημάτων είχε αποφασιστεί να γίνει σύμφωνα με το άρθρο 9 του Π. Δ. 116/2004. Η Διεύθυνση Προγραμματισμού όπως προβλέπεται εντοπίζει τα οχήματα και θα επικολλά σε εμφανές σημείο τους ειδικό αυτοκόλλητο που τα χαρακτηρίζει εγκαταλειμμένα.

Πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να βάλει τάξη με τα εγκαταλειμμένα οχήματα ξεκινώντας από τα δικά της.

Σαράντα ένας ιδιώτες έχουν ήδη ειδοποιηθεί για την απομάκρυνση αυτοκινήτων και δικύκλων, που είναι παρατημένα διάσπαρτα στον ιστό της πόλης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου