ΑΛΜΥΡΟΣ

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το φονικό. Κατακρεουργήθηκε με 46 μαχαιριές ο 64χρονος

σοκάρουν-τα-νέα-στοιχεία-για-το-φονικό-613950

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της ιατροδικαστικής έκθεσης για το στυγερό έγκλημα στον Αλμυρό, με θύμα τον 64χρονο επιχειρηματία Αριστείδη Κολοβό.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στο πτώμα του άτυχου επιχειρηματία, ο δράστης τον είχε κατακρεουργήσει όχι με δέκα, ούτε με είκοσι, αλλά με 46 μαχαιριές σε πολλά σημεία του σώματος του! Μία από αυτές, η θανάσιμη, ήταν στον τράχηλο και έφτασε στην καρωτίδα.

Το πρωτοφανούς αγριότητας φονικό, έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία του Αλμυρού και ολόκληρης της Μαγνησίας και τη βύθισε σε βαρύ πένθος για τον άδικο χαμό του 64χρονου επιχειρηματία.

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Αρ. Κολοβού, ένας 36χρονος ρωσσοπόντιος, πρώην υπάλληλος του επιχειρηματία, που συνελήφθη χθες, οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Βόλου και παραπέμφθηκε στην Ανακρίτρια Βόλου προκειμένου να απολογηθεί.

Το Δικαστήριο όρισε δικηγόρο για τον Ρωσσοπόντιο, ο οποίος πήρε αναβολή και θα απολογηθεί αύριο για την κακουργηματική πράξη που τον βαρύνει.

Στους διαδρόμους του Δικαστικού Μεγάρου ο κατηγορούμενος είχε συνεχώς καλυμμένο το κεφάλι του με το μπουφάν του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ενώπιον του Εισαγγελέα παρέμενε σιωπηλός.

Ο άτυχος 64χρονος κηδεύτηκε σήμερα το μεσημέρι στον Αλμυρό μέσα σε βαρύ κλίμα πένθους και οδύνης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου