ΑΛΜΥΡΟΣ

Το Ειδικό Σχολείο Αλμυρού τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ

το-ειδικό-σχολείο-αλμυρού-τίμησε-την-π-628456

Ομιλίες, διαδραστικά παιχνίδια, χριστουγεννιάτικο Bazaar, ακόμη και παρουσίαση χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, περιελάμβανε ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, με μεγάλη επιτυχία στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού.

Στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων συμμετείχαν ηΠαιδική & Νεανική Χορωδία του Δήμου Αλμυρού σε συνεργασία με το ΕΕΕΕΚ Αλμυρού, το Ειδικό Δημοτικό και ο Σύλλογος ΑμεΑ «Στοργή».

Θα πρέπει να τονιστεί, ότι με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας ΑμεΑ πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια της Αίθουσας Φυσικοθεραπείας – Γυμναστηρίου, στον προαύλιο χώρο του ΕΕΕΕΚ Αλμυρού.

Ο σύλλογος εκπαιδευτικών του Ειδικού Δημοτικού και του ΕΕΕΕΚ Αλμυρού, καθώς και τα μέλη του συλλόγου ΑμεΑ «Στοργή» θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους βουλευτές Μαγνησίας Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, Αλέξανδρο και Χρήστο Μπουκώρο, το Δήμαρχο Αλμυρού Δημήτρη Εσερίδη, τον εκπρόσωπο της περιφέρειας Ευθύμιο Ζιγκιρίδη, τον εκπρόσωπο της 111 Π.Μ., τους ιερείς και όλους όσοι συνέβαλαν.

Παράλληλα, γνωστοποιεί ότι έγινε η κλήρωση των λαχνών με νικητές: 1ος Νο 2676 Γεώργιος Ποζόρας, ο οποίος κέρδισε έναν εκτυπωτή προσφορά του Συλλόγου «Στοργή», και 2ος Νο 2611 Νεκτάριος Νάνος, ο οποίος κέρδισε ένα αρνί προσφορά Βασίλη Μπουρλή.

Τέλος, ευχαριστεί τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων Α ‘θμιας και Β΄θμιας εκπαίδευσης, καθώς και τον Δήμο Περπερίδη για τη βοήθειά τους στην πώληση των λαχνών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου