ΑΛΜΥΡΟΣ

Οι εορταστικές εκδηλώσεις

οι-εορταστικές-εκδηλώσεις-635690

Πλήθος εκδηλώσεων για τις εορτές των Χριστουγέννων περιλαμβάνει το πρόγραμμα του δήμου Αλμυρού. Σύμφωνα με το αυτό, το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, στις 17:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Ευξεινούπολης θα διεξαχθεί η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της ενορίας με τη συμμετοχή της χορωδίας του Ιερού Ναού και των κατηχητικών σχολείων.

Την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016, η πόλη φωτίζεται, το δέντρο ανάβει και η γιορτή ξεκινάει. Στις 18:00 στην είσοδο του Δημαρχείου η Φιλαρμονική του δήμου Αλμυρού μαζί με μικρούς μαθητές ντυμένους αγγελάκια και Αϊ Βασίληδες συγκεντρώνονται και ξεκινούν το ταξίδι τους στους δρόμους της πόλης και της αγοράς, παίζοντας και τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Στις 18:30 θα συγκεντρωθούν όλοι στην όμορφη πλατεία, όπου οι χορωδίες του δήμου Αλμυρού, η παιδική – νεανική του Δημοτικού Ωδείου και η Μικτή Τετράφωνη, ψάλλουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τη συνοδεία της μαέστρου Μ. Σαμαρτζή και ακολουθεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον δήμαρχο Αλμυρού. Μια μικρή έκπληξη περιμένει άπαντες. Πολλά φαναράκια των ευχών (προσφορά της Ενωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού) θα περιμένουν τα παιδιά και τους μεγάλους για να τα στείλουν ψηλά, να φωτίσουν τον ουρανό, μαζί με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Τη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016, «Στολίζουμε το δέντρο μας» από τις 17:00 – 19:00 στην είσοδο του Δημαρχείου. Τα παιδιά χρησιμοποιούν τη φαντασία τους και κατασκευάζουν χειροποίητα στολίδια, διακοσμώντας την πόλη, μαζί με τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ του δήμου Αλμυρού.

Την Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016, προβλέπεται προβολή «Χριστουγεννιάτικης ταινίας» από τις 17:00 – 19:00 στην είσοδο του Δημαρχείου από τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ του δήμου Αλμυρού.

Μεταξύ άλλων, την Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού στις 18:30, θα ανεβεί η παιδική παράσταση με τίτλο «Μια μαγική Χριστουγεννιάτικη Ευχή», μια Θεατρική διασκευή της Ματίνας Μαρδέλη από το ομώνυμο παραμύθι της συγγραφέως Λεμονιάς Μουλά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου