ΑΛΜΥΡΟΣ

Κλιμάκιο στελεχών της ΝΔ την Κυριακή στον Αλμυρό

κλιμάκιο-στελεχών-της-νδ-την-κυριακή-σ-693994

Εκδήλωση για τα φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα που αφορούν αγρότες, κτηνοτρόφους και επιχειρηματίες μεταποίησης αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016, στις 11.00 το πρωί, στο Εργατικό Κέντρο Αλμυρού.

Ειδικότερα, για πρώτη φορά στον Αλμυρό θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με σημαντική συμμετοχή αρμόδιων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Πιο συγκεκριμένα, θα παραβρεθούν ο Γραμματέας του κόμματος και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, ο Τομεάρχης Φορολογικής Πολιτικής και βουλευτής Ημαθίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Δημήτρης Μελάς, ο Γραμματέας Αγροτικών Φορέων Ν.Δ, Κώστας Μπαγινέτας, ο Σύμβουλος σε θέματα Αγροτικών Συνεταιρισμών, Χρήστος Γιαννακάκης. Χαιρετισμό θα απευθύνει και ο βουλευτής Μαγνησίας, Χρήστος Μπουκώρος.

«Το επίπεδο συμμετοχής των κορυφαίων και αρμόδιων για τα συγκεκριμένα ζητήματα στελεχών της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί εγγύηση για το περιεχόμενο της εκδήλωσης. Κυρίως, όμως, η εκδήλωση της Κυριακής σηματοδοτεί την υπογραφή και με τον αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο της χώρας, της συμφωνίας αλήθειας, στην οποία είναι προσηλωμένος ο Πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Καλούμε όλους τους αγρότες, κτηνοτρόφους και μεταποιητές να πάρουν μέρος στη συζήτηση, προκειμένου να ακουστούν οι προτάσεις τους για τα φλέγοντα ζητήματα που τους απασχολούν και να σφυρηλατήσουν με την αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μια νέα σχέση, που θα εδράζεται στις βάσεις της αλήθειας, της συνεννόησης, της συνεργασίας, της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας», επισημαίνει ο βουλευτής Μαγνησίας και Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

Τέλος, ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος στο πλαίσιο των εξορμήσεων των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας την ερχόμενη Τρίτη, 11 Οκτωβρίου, θα περιοδεύσει ως μέλος κλιμακίου στο Νομό Ευβοίας, μαζί με τον τομεάρχη Ναυτιλίας και βουλευτή Ευβοίας, Σίμο Κεδίκογλου και τον πρώην υπουργό Ναυτιλίας και βουλευτή Κυκλάδων, Γιάννη Βρούτση. Θα επισκεφθούν γεωργικές εκμεταλλεύσεις, μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας, μονάδες μεταποίησης αγροτικών προϊόντων και δομές κοινωνικής αλληλεγγύης στο Νομό Ευβοίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου