ΑΛΜΥΡΟΣ

Επίθεση Χρ. Καραζούπη στον Δήμαρχο Αλμυρού

επίθεση-χρ-καραζούπη-στον-δήμαρχο-αλμ-823427

Δήλωση με την οποία επιτίθεται στον Δήμαρχο Αλμυρού, Δ.Εσερίδη, έκανε ο Διευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλμυρού, Χρήστος Καραζούπης, μετά την απόφαση να τεθεί σε αργία.

Η δήλωση του κ. Καραζούπη έχει ως εξής: H στοχευόμενη συκοφάντηση και πολιτική δίωξη στον Δ/ΝΤΉ Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλμυρού, από τον Δήμαρχο Αλμυρού κο Εσερίδη, παρά τις αποφάσεις των θεσμικών οργάνων του κράτους, συνεχίζεται

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και λόγω της συνεχιζόμενης διαπόμπευσή μου διά του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, από τον Δήμαρχο Αλμυρου Κο Εσερίδη, έχω να δηλώσω τα παρακάτω:

Εδώ και δυόμιση μήνες ο Δήμαρχος Αλμυρού, έχει επιδοθεί χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του Δήμου και τα χρήματα των δημοτών, σε μία πρωτοφανή εκστρατεία συκοφάντησης και πολιτικής δίωξης μου, κατασκευάζοντας φαιδρές κατηγορίες, αποκλειστικά για την πολιτική, κοινωνική και συνδικαλιστική μου δράση, τις οποίες μέσω των συλλογικών οργάνων του Δήμου, τα οποία ελέγχει απόλυτα (Οικονομική και Εκτελεστική Επιτροπή) , εκδίδει αποφάσεις, αναστολής των καθηκόντων μου ή αργίας.

Η πρωτόγνωρη και αήθη αυτή επίθεση στο πρόσωπό μου, στα τριάντα τρία χρόνια της υπαλληλικής μου καριέρας, στα οποία κατά γενική ομολογία εχθρών και φίλων εκτελώ με ευσυνειδησία τα καθήκοντά μου, ως δημόσιος λειτουργός, προστατεύοντας τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών, έχει ως στόχο την τρομοκράτηση μέσου εμού, όλων των υπαλλήλων του Δήμου, για να πειθαρχούν με τας υποδείξεις του.

Για του λόγου του αληθές: με την υπ. αρ. 62/20-05-2016 απόφασή του στηριζόμενη στο φαιδρό κατηγορητήριο το οποίο κατασκεύασε ο ίδιος, το οποίο διαβίβασε στην απόλυτα ελεγχόμενη από τον ίδιο εκτελεστική επιτροπή, η οποία με τη σειρά της με παρέπεμψε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Υπαλλήλων ΟΤΑ Θεσσαλίας μου επέβαλλε την αναστολή των καθηκόντων μου, με ταυτόχρονο ερώτημα, …..σχετικά με τη θέση του υπαλλήλου σε δυνητική αργία, ένεκα της σοβαρότητας, του πλήθους και του είδους των αποδιδόμενων – ως ανωτέρω- πειθαρχικών παραπτωμάτων για τα οποία προέκυψαν αποχρώσεις και επαρκείς ενδείξεις……………………………….

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο Υπαλλήλων ΟΤΑ Θεσσαλίας με την υπ. αρ. 5/16-06-2016 ΟΜΟΦΩΝΗ απόφασή του γνωμοδοτεί ….το παρόν συμβούλιο γνωμοδοτεί να μην τεθεί σε αργία ο υπάλληλος ΙΔΑΧ του ΠΕ Διοικητικού –Οικονομικού Καραζούπης Χρήστος του Γεωργίου με βαθμό Β, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 104 και 109 του Ν.3528/2007, όπως αντικαταστάθηκαν με το άρθρο 3 παρ. 4 και 8 του Ν.4325/2015, καθόσον, δεν συντρέχουν, προς τούτο, λόγοι δημοσίου συμφέροντος ……………………………

Μη σεβόμενος και γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του, την ομόφωνη ετυμηγορία του αρμοδίου πειθαρχικού οργάνου, την οποία ο ίδιος εζήτησε και η οποία κονιορτοποίησε το κατηγορητήριο, εξέδωσε παράνομα και καταχρηστικά την υπ. αρ. 76/24-06-2016 απόφαση του με την οποία μου επιβάλει την ποινή της αργίας!!!!…. Ένεκεν της σοβαρότητας, του πλήθους και του είδους των αποδιδόμενων ως ανωτέρω- πειθαρχικών παραπτωμάτων για τα οποία προέκυψαν αποχρώσεις και επαρκείς ενδείξεις………………………………., τις οποίες βέβαια ΟΜΟΦΩΝΑ το Πειθαρχικό Συμβούλιο απέρριψε.

Είναι πασιφανές λοιπόν ότι ο Κος Εσερίδης δεν σέβεται και δεν εφαρμόζει τους νόμους του κράτους και των θεσμοθετημένων συλλογικών οργάνων του, αλλά τους δικούς του νόμους, με μοναδικό σκοπό και στόχο την κατασυκοφάντησή μου και την δίωξή για την πολιτική και κοινωνική δράση, η οποία φαίνεται δεν του είναι αποδεκτή, καθότι όλο το κατηγορητήριο του εξαντλείτε εκεί.

Αντιμετωπίζοντας με σιγουριά και αυτοπεποίθηση αυτή την αήθη επίθεση του Δημάρχου προς το πρόσωπό μου, δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι η αξιοπρέπεια η επιστημονική και υπηρεσιακή μου κατάρτιση δεν θα γίνει άθυρμα (παιχνίδι) κανενός, έχουν γίνει και θα γίνουν όλες οι νόμιμες ενέργειες προς αποκατάσταση αυτών και η Ελληνική Δικαιοσύνη θα έχει τον τελευταίο λόγο, τις αποφάσεις της οποίας ο Κος Δήμαρχος θα αναγκαστεί να εφαρμόσει, καθότι κανένας δεν είναι υπεράνω των νόμων, αλλά είναι πιθανόν για τις ενέργειές του αυτές, εις βάρος μου, να κληθούν να πληρώσουν και οι δημότες του Δήμου μας, χωρίς βέβαια να φταίνε σε τίποτα..».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου