ΑΛΜΥΡΟΣ

Τροφεία, Τιμολόγια, ΔΕΥΑΑΛ ξανά στο Δ.Σ. Αλμυρού

τροφεία-τιμολόγια-δευααλ-ξανά-στο-δ-σ-831395

Με κύρια θέματα τα τροφεία των Παιδικών Σταθμών Αλμυρού και Ευξεινούπολης και το τιμολόγιο ύδρευσης, αποχέτευσης και άρδευσης έτους 2016, το δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού συγκαλείται σε συνεδρίαση την Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016, στις 7 το απόγευμα.

Και τα δυο θέματα είχαν ψηφιστεί στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, πλην όμως «πέρασαν» χωρίς να ληφθεί υπόψη ότι αφορούσαν σε κανονιστικές αποφάσεις και γι’ αυτό απαιτούνταν για την έγκρισή τους να έχουν το 50% συν 1 των ψήφων του δημοτικού συμβουλίου και όχι το 50% συν 1 των παρόντων συμβούλων, όπως συνέβη.

Επανέρχονται ως εκ τούτου στο τραπέζι, καθώς ενώ απαιτούνταν δεκατέσσερις θετικές ψήφοι, ωστόσο τα μεν τροφεία συγκέντρωσαν δέκα ψήφους, το δε τιμολόγιο της ΔΕΥΑΑΛ δώδεκα ψήφους.

Στην ατζέντα του δημοτικού συμβουλίου περιλαμβάνεται η έγκριση των λογαριασμών εκκαθάρισης της Δημοτικής Επιχείρησης «Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Αλμυρού και απαλλαγή των εκκαθαριστών από κάθε ευθύνη» και το κλείσιμο των τραπεζικών λογαριασμών της εν λόγω επιχείρησης.

Θέματα συζήτησης θα αποτελέσουν ακόμη η ανανέωση παραχώρησης έκτασης ιδιώτη, η παράταση της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Μελέτη ΣΧΟΟΑΠ Κοινότητας Ανάβρας», ο προγραμματισμός πολιτιστικών δράσεων «Καλοκαίρι 2016», άδειες εγκατάστασης βουστασίων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου