ΑΛΜΥΡΟΣ

Διορθώσεις στις χρεώσεις νερού στον Αλμυρό

διορθώσεις-στις-χρεώσεις-νερού-στον-α-37902

Συνεδρίασε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΑΛ

Τα προβλήματα με τις χρεώσεις νερού στους πρώην δήμους Σούρπης και Πτελεού απασχόλησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης Αποχέτευσης Αλμυρού. Μάλιστα, η συνεδρίαση ξεκίνησε παρουσία 70 κατοίκων της Βρύναινας που απευθύνθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο για να ζητήσουν λύσεις.

Η συνεδρίαση συζήτησε εκτενώς για όλα τα θέματα που αφορούν γύρω από τις χρεώσεις και σύμφωνα με πληροφορίες κατέληξε στο συμπέρασμα ότι θα γίνουν διορθώσεις.

Η Διοίκηση της ΔΕΥΑΑΛ αναμένεται να εκδώσει αναλυτική ανακοίνωση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τις επόμενες μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι από τους πρώην δήμους Σούρπης και Πτελεού υπάρχουν έντονα παράπονα για την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί η Δημοτική Επιχείρηση και συγκεκριμένα για την επιβολή ειδικού τέλους υπέρ συσταθησομένων επιχειρήσεων ΔΕΥΑ που φουσκώνει τους λογαριασμούς, αλλά και τα αραιά διαστήματα έκδοσης των λογαριασμών (δύο φορές το χρόνο) με αποτέλεσμα να καθίσταται δύσκολη η αποπληρωμή τους.

Το θέμα έχει συζητηθεί σε όλες τις Κοινότητες των πρώην δήμων, ενώ το πρόβλημα των ληξιπρόθεσμων οφειλών έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο τη Δημοτική Επιχείρηση ώστε τα οικονομικά της να τη δυσκολεύουν να ανταπεξέλθει στις πάγιες υποχρεώσεις της και να προειδοποιεί με αναγκαστικά μέτρα τους κακοπληρωτές.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου