ΑΛΜΥΡΟΣ

Σπαρακτικό αντίο στον 41χρονο Χρ. Κων. Μπουκώρο

σπαρακτικό-αντίο-στον-41χρονο-χρ-κων-μπ-167877

Στο πένθος βυθίστηκε προχθες παραμονή Πρωτοχρονιάς ο Αλμυρός. Η κηδεία του άτυχου 41χρονου φωτορεπόρτερ Χρήστου Κων. Μπουκώρου τελέστηκε από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου παρουσία πλήθος κόσμου που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του, να αποχαιρετήσουν τον διεθνούς φήμης φωτορεπόρτερ.

Ο Ιερός Ναός πλημμύρισε από συγγενείς και φίλους του άτυχου 41χρονου. Κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει στην τραγική κατάληξη την Τετάρτη το απόγευμα στο σημείο καρμανιόλα της Εθνικής Οδού Βόλου – Λάρισας όταν ο άτυχος άνδρας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα αυτό να κάνει τρεις περιστροφές και να συγκρουστεί με το πίσω μέρος του σε σταθμευμένη νταλίκα.

Θρήνος και οδυρμός στην κηδεία του γνωστού φωτορεπόρτερ. Ο κόσμος δεν είχε λόγια για να εκφράσει την απέραντη θλίψη του για το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον αξιαγάπητο 41χρονο.

Το χαμόγελό του ατρόμητου αναρριχητή, δραστήριου και πολυγυρισμένου φωτορεπόρτερ κόπηκε ακαριαία στο φοβερό τροχαίο στο 5ο χλμ της Εθνικής Οδούς, βάζοντας τέλος εντελώς άδικα και πρόωρα στο λαμπρό μέλλον που είχε μπροστά του.

Τραγικές φιγούρες ανάμεσα στο πλήθος κόσμου η σύζυγός του, ολόκληρη η οικογένεια του φωτορεπόρτερ, που ήταν συντετριμμένη από το χαμό.

Ο θάνατος έστησε καρτέρι στον άτυχο άνδρα στο 5χλμ της Εθνικής Οδού Βόλου – Λάρισας. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε όταν ακινητοποιήθηκε «κοιτούσε» με κατεύθυνση προς Βόλο αντί για Λάρισα. Ο άτυχος Χρήστος βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου