ΑΛΜΥΡΟΣ

Ενίσχυση ζητά ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού

ενίσχυση-ζητά-ο-γυμναστικός-σύλλογος-402507

Αίτημα επιχορήγησης στο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο συνεδριάζει αύριο

Επιχορήγηση ύψους 2.000 ευρώ για τις δράσεις του Αθλητικού Σωματείου του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού το 2015 καλείται να εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού, στην αυριανή του συνεδρίαση στις 7.30 το απόγευμα.

Η δημοτική αρχή Αλμυρού έχει προβλέψει στον προϋπολογισμό της κονδύλι ύψους 12.000 ευρώ για επιχορηγήσεις σε Αθλητικούς Συλλόγους και Σωματεία της περιοχής.

Η συζήτηση στο συμβούλιο θα γίνει μετά από αίτημα του Γυμναστικού Συλλόγου, προκειμένου να πραγματοποιήσει τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 στο Εθνικό στάδιο Αλμυρού, με τη συμμετοχή ομάδων από όλη τη Μαγνησία και πιθανόν και από άλλες περιοχές, με σκοπό την άθληση των συμμετεχόντων, την προβολή του συλλόγου αλλά και της περιοχής.

Σύμφωνα με το Γυμναστικό Σύλλογο, η διοργάνωση θα χρειαστεί άμεσα νέα τέρματα ποδοσφαίρου, δίχτυα, δαπάνη φιλοξενίας των ομάδων με ελάχιστα έξοδα για νερά – αναψυκτικά – σάντουιτς και κύπελλα για την πρώτη ομάδα.

Επιπλέον, με τα χρήματα αυτά ο Γυμναστικός Σύλλογος σκοπεύει να διοργανώσει μια μικρή χοροεσπερίδα με όλα τα τμήματα του Συλλόγου ώστε να τιμήσει τους αθλητές του Αλμυρού σε όλα τα αθλήματα που πήγαν εξαιρετικά την προηγούμενη χρονιά.

Σημαντικό ποσό θα δαπανήσει και για τη συντήρηση των χώρων και των γραφείων του συλλόγου με παράλληλη προσωπική εργασία των μελών.

Αλλα θέματα συζήτησης

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει την αναμόρφωση του προϋπολογισμού των εσόδων και εξόδων του δήμου, οικονομικού έτους 2015, και τη μεταφορά οφειλών του καταργημένου ΝΠΔΔ στο δήμο.

Αλλα θέματα συζήτησης είναι η γνωμοδότηση για την περιβαλλοντική αδειοδότηση του αιολικού σταθμού συνολικής ισχύος 17 ΜW ιδιοκτησίας της εταιρείας «Χ. ΡΟΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε» στη θέση «Αλογόραχη» και η έγκριση της πράξης «Υποδομές Προώθησης Ανακύκλωσης» και της διενέργειας του υποέργου «Προμήθεια & τοποθέτηση μετρητικού εξοπλισμού της πράξης βιοκλιματική αναβάθμιση πλατείας και περιμετρικών οδών».

Η τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου στην Αμαλιάπολη, κυκλοφιακές ρυθμίσεις οχημάτων στην παραλιακή οδό Αμαλιάπολης, η σύσταση Επιτροπής ονοματοθεσίας οδών – πλατειών, καθώς και η έγκριση των πολιτιστικών εκδηλώσεων συμπεριλαμβάνονται στα θέματα που θα συζητήσει το συμβούλιο.

Παράλληλα, το Σώμα θα κληθεί να εγκρίνει το έγγραφο του δήμου Βόλου με θέμα: «Συνεργασία δήμων Μαγνησίας και δήμου Βόλου για την υποψηφιότητα του Βόλου – Μαγνησίας ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2010», αλλά και την επιχορήγηση του Αθλητικού Σωματείου Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού για δράσεις του έτους 2015 κ.α.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου