ΑΛΜΥΡΟΣ

Προετοιμασίες στον Αλμυρό για το Ράλι της Οθρυος

προετοιμασίες-στον-αλμυρό-για-το-ράλι-539825

Θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Μαΐου

Συνεδρίαση πραγματοποίησε η Αθλητική Επιτροπή του Δήμου Αλμυρού με πρωτοβουλία του κ. Αργύρη Ρούσσα, Εντεταλμένου Σύμβουλου Δημάρχου σε θέματα αθλητισμού. Στη συνεδρίαση παρευρέθησαν ο κ. Κωνσταντίνος Αγραφιώτης, ο κ. Γεώργιος Καλαντζής, ο κ. Απόστολος Καραδήμος, ο κ. Δημήτριος Κωστόπουλος, ο κ. Χρήστος Κωστούλας και ο κ. Ανάργυρος Ντόντης.

Ο κ. Αργύρης Ρούσσας αρχικά ενημέρωσε όλα τα μέλη της επιτροπής για την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας του ράλι Οθρυος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Μαΐου 2015.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος για την κατάσταση των γηπέδων κατά την καλοκαιρινή περίοδο αλλά και τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει το εκάστοτε γήπεδο.

Επιπλέον αντικείμενο συζήτησης της επιτροπής αποτέλεσε και το αίτημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών, βάσει του οποίου αιτούνται την παραχώρηση γηπέδου για τον Μικρό Τελικό και τον Τελικό Αγώνα του 13ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Κωφών Ανδρών 2014-2015, το οποίο συνάντησε θετική ανταπόκριση.

Τέλος, η επιτροπή αθλητισμού θέλει να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου του ΓΣΑ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΣΘ 2015 και εύχεται καλή επιτυχία στα μπαράζ της Γ’ Εθνικής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου