ΑΛΜΥΡΟΣ

Συνεργασία για το 8ο Rally Οθρυς μεταξύ δήμου Αλμυρού και Λέσχης Αυτοκινήτων Βόλου

συνεργασία-για-το-8ο-rally-οθρυς-μεταξύ-δήμο-604678

Συμβόλαιο συνεργασίας για το 8ο Rally Οθρυς στις 9 – 10 Μαΐου 2015 υπέγραψε ο δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης με τον πρόεδρο της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου Δημήτρη Γαρουφαλιά, αποδεικνύοντας για ακόμη μία χρονιά ότι ο νέος Δήμαρχος με το Δημοτικό Συμβούλιο στηρίζει το μηχανοκίνητο αθλητισμό στην πόλη του Αλμυρού.

Οπως ενημερώνει η Λέσχη Αυτοκινήτων Βόλου, ο αγώνας για δεύτερη χρονιά μετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Rally Ασφάλτου με (2) επαναλαμβανόμενες ασφάλτινες διαδρομές μήκους 50 χλμ., σε μια διαδρομή 102 συνολικών χλμ. από Αλμυρό, Κωφοί, Κοκκωτοί, Πλάτανος λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πόλη του Αλμυρού.

Το πρόγραμμα προβλέπει τεχνικό έλεγχο των αυτοκινήτων το Σάββατο 9 Μάιου από τις 14:00 – 16:00 στον Πλάτανο Αλμυρού και στο κατάστημα Ελαστικών Γ. ΦΩΤΟΥ- Κ. ΡΑΠΤΗΣ, ενώ η πανηγυρική τελετή εκκίνησης θα πραγματοποιηθεί στη συνέχεια στις 20:00 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού.

Εν συνεχεία τα αυτοκίνητα θα σταθμεύσουν μέσα στην πλατεία έως το πρωί της Κυριακής 10 Μαΐου και στις 09:30, θα εκκινήσει ουσιαστικά ο αγώνας.

Ο Τερματισμός θα γίνει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στις 13:30 στον ίδιο χώρο.
«Θεατές και αγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να αγωνισθούν σε δύο ειδικές διαδρομές όμορφες και θεαματικές που στην κυριολεξία τα έχουν όλα!!!

Το Service Park θα γίνει στο χώρο της εμποροπανήγυρης στην πόλη του Αλμυρού, σε ένα χώρο όμορφο και άνετο για τους συμμετέχοντες, με εύκολη πρόσβαση για τους θεατές και με πολύ μεγάλο χώρο παρκινγκ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν τη Δευτέρα 13 Απριλίου και λήγουν την Παρασκευή 1 Μαΐου και ώρα 10:00 το βράδυ.

Η απονομή των επάθλων στους νικητές θα γίνει στη κεντρική πλατεία Αλμυρού την Κυριακή 10 Μαΐου και ώρα 15:00.

Ο Δήμος Αλμυρού παρέχει σε όλους τους αγωνιζόμενους που θα συμμετέχουν στον αγώνα γεύμα και διανυκτέρευση.

Η Λ.Α.Βόλου είναι πανέτοιμη για τη διεξαγωγή ενός ακόμη Rally Οθρυς υψηλών προδιαγραφών σε επίπεδο ασφάλειας και ποιότητας, πάντοτε στο πνεύμα των δύσκολών καιρών που διανύουμε και οι αγωνιζόμενοι να προσφέρουν θέαμα αντάξιο των προσδοκιών των θεατών που όλοι ελπίζουμε πως θα βρεθούν στις «κερκίδες» του βουνού των Τιτάνων Οθρυς» αναφέρει η Λέσχη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο, fax της Λέσχης 24210 55339, καθώς και στα κινητά του Προέδρου κ. Δ. Γαρουφαλιά 6947 156759 και του Γραμματέα κ. Γ. Μπέτα 6944 590640 – www.lavolos.gr – email: [email protected], [email protected]

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου