ΑΛΜΥΡΟΣ

Συνεργασία Χατζηκυριάκου – Ράππου

συνεργασία-χατζηκυριάκου-ράππου-124475

Για αποκλεισμό της παράταξης του Νίκου Τσανή

Συμμαχία μεταξύ των επικεφαλής μειοψηφιών Βαγγέλη Χατζηκυριάκου και Σπύρου Ράππου με σκοπό τον αποκλεισμό της Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης, που αποτελεί ελάσσονα μειοψηφία στο δήμο Αλμυρού, από την Οικονομική Επιτροπή, όπου δικαιωματικά από το Νόμο είχε μία θέση, καταγγέλλουν τα μέλη της ελάσσονος μειοψηφίας Νικόλαος Τσανής και Δημήτρης Τσούτσας.

Μάλιστα οι κ. κ. Τσανής, Τσούτσας αναφέρουν ότι η συνεργασία Χατζηκυριάκου – Ράππου συνέβη παρά το γεγονός ότι η παράταξή τους ψήφισε τον κ. Χατζηκυριάκο ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης για συμμετοχή στην Οικονομική Επιτροπή.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης αναφέρονται τα εξής: «Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου διεξήχθη η καθιερωμένη διαδικασία εκλογής Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών διαφόρων επιτροπών στο Δήμο Αλμυρού. Η παράταξή μας, η Ενωτική Δημοτική Κίνηση, ως τρίτη δύναμη στο Δημοτικό Συμβούλιο και εκπροσωπώντας το 16% των συμπολιτών μας δικαιούνταν πολιτικά και ηθικά τη μία από τις δύο θέσεις της Οικονομικής Επιτροπής, οι οποίες προορίζονταν για την αντιπολίτευση.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας και ενώ η παράταξή μας ψήφισε τον κ. Χατζηκυριάκο ως υποψήφιο της μείζονος αντιπολίτευσης, η παράταξη του κ. Χατζηκυριάκου συμμάχησε με την παράταξη του κ. Ράππου και στήριξαν από κοινού τον υποψήφιο της παράταξης Ράππου (κ. Χ. Καρακώστα) με μόνο σκοπό να αποκλειστεί ο υποψήφιος της Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης (κ. Ν. Τσανής ) από την Οικονομική Επιτροπή.

Ενημερώνουμε τους δημότες του Αλμυρού για την καιροσκοπική αυτή συμμαχία των κ.κ. Χατζηκυριάκου και Ράππου η οποία αλλοιώνει τη βούληση των πολιτών.

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους πολίτες για όλα τα τεκταινόμενα, ανεξάρτητα, αν αυτό έρχεται σε αντιπαράθεση με υπόγειες, ανίερες συμφωνίες, καθώς και τις μέχρι τώρα λάθος πρακτικές που αποβαίνουν εις βάρος της διαφάνειας και του κοινού συμφέροντος των δημοτών.

Εμείς, στο μέτρο των δυνάμεων που μας έδωσαν οι συνδημότες μας, θα ασκήσουμε τα καθήκοντά μας με υπευθυνότητα και με μόνο κριτήριο το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών του» καταλήγει η ανακοίνωσή του.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου