ΑΛΜΥΡΟΣ

Θέση στην εκκίνηση ~ Παίρνουν οι συμμετέχοντες στο Ράλι Οθρυς

θέση-στην-εκκίνηση-παίρνουν-οι-συμμετ-249097

Αιτήσεις συμμετοχής από αύριο Δευτέρα και μέχρι τις 28 Μαρτίου

Θέση στη γραμμή της εκκίνησης πριν πέσει η καρό σημαία, ετοιμάζονται να πάρουν αυτοκινητιστές που θα συμμετέχουν και φέτος, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, στο Ράλι Οθρυς που θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Απριλίου, στην περιοχή του Αλμυρού, στο ξακουστό και όμορφο «βουνό των Τιτάνων», στην Ορθυ.

Το ράλι διοργανώνει η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από αύριο, Δευτέρα 10 Μαρτίου έως και τις 28 του μήνα.

Ο αγώνας από φέτος μεγαλώνει και μετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ράλι Ασφάλτου, αλλά και στο Έπαθλο Βορείου Ελλάδος, με δύο επαναλαμβανόμενες ασφάλτινες διαδρομές μήκους 50 χλμ, σε μια διαδρομή 102 συνολικών χλμ. από Αλμυρό, Κωφοί, Κοκκωτοί, Πλάτανος λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πόλη του Αλμυρού.

Το Σάββατο 5 Απριλίου από τις 14:00 – 16:00 στον Πλάτανο Αλμυρού και στο κατάστημα ελαστικών «Γ. Φώτου – Κ. Ράπτης» ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων και εν συνεχεία στις 7:30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού, η πανηγυρική τελετή εκκίνησης του αγώνα.

Στη συνέχεια, τα αυτοκίνητα θα σταθμεύσουν μέσα στην πλατεία έως το πρωί της Κυριακής 6 Απριλίου και στις 09:30, θα ξεκινήσει ουσιαστικά ο αγώνας.

Ο τερματισμός θα γίνει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας γύρω στις 13:00 στον ίδιο χώρο.

Θεατές και αγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να αγωνισθούν σε δύο ειδικές διαδρομές όμορφες και θεαματικές που στην κυριολεξία τα έχουν όλα.

Το Service Park θα γίνει στο χώρο της εμποροπανήγυρης στην πόλη του Αλμυρού, σε ένα χώρο όμορφο και άνετο για τους συμμετέχοντες, με εύκολη πρόσβαση για τους θεατές και με πολύ μεγάλο χώρο πάρκινγκ.

Η απονομή των επάθλων στους νικητές θα γίνει στη κεντρική πλατεία Αλμυρού, την Κυριακή 6 Απριλίου και ώρα 15:00.

Η Λ.Α. Βόλου είναι πανέτοιμη για τη διεξαγωγή ενός ακόμη Ράλι Οθρυς υψηλών προδιαγραφών σε επίπεδο ασφάλειας και ποιότητας, πάντοτε στο πνεύμα των δύσκολών καιρών που διανύουμε και οι αγωνιζόμενοι να προσφέρουν θέαμα αντάξιο των προσδοκιών των θεατών που όλοι ελπίζουμε πως θα βρεθούν στις κερκίδες του «βουνού των Τιτάνων», Οθρυς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο, fax της Λέσχης 24210 55339,καθώς και στα κινητά του Προέδρου κ. Δημήτρη Γαρουφαλιά 6947 156 759 και του Γραμματέα κ. Γεώργιο Μπέτα 6944 590 640 – http://www.lavolos.gr/.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου