ΤΟΠΙΚΑ

Θεοδωράκης: «Δεν θα υπάρξει εκλογικός αιφνιδιασμός»

θεοδωράκης-δεν-θα-υπάρξει-εκλογικός-16127

Στο Βόλο από χθες ο επικεφαλής του Ποταμιού – Επισκέψεις σήμερα σε ΕΒΟΛ και ΕΨΑ

Την εκτίμηση πως παρακολουθούμε επικοινωνιακό κόλπο ενός Πρωθυπουργού ο οποίος συνεχώς βασανίζεται για να φέρει λύσεις και δεν θα υπάρξει εκλογικός αιφνιδιασμός, εξέφρασε σε εθελοντές – μέλη του «Ποταμιού» στο Βόλο ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Σταύρος Θεοδωράκης.

Ρεπορτάζ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΚΙΔΗΣ

Στο πλαίσιο περιοδείας του στη Θεσσαλία, ο επικεφαλής του «Ποταμιού» έφτασε χθες το βράδυ στο Βόλο και είχε σε καφέ, στο κέντρο της πόλης, συνάντηση με πολιτευτές, μέλη και φίλους του κόμματος. «Η δική μας εκτίμηση είναι ότι ο Τσίπρας έχει συμφωνήσει σε όλα τα μέτρα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο σενάριο ρήξης αυτή τη φορά. Είναι πολύ συμπαγής πλέον η πλειοψηφία και τους ενώνει πλέον η σχέση με το κράτος, οι διορισμοί. Περνάει στον κόσμο η αντίληψη ότι παιδεύεται. Θα αποδειχτεί τις επόμενες ημέρες ότι πρόκειται για επικοινωνιακό κόλπο. Ολα τα σημαντικά θεωρώ ότι τα έχει συμφωνήσει. Ο ίδιος θέλει να δείξει ότι είναι ένας πρωθυπουργός ο οποίος συνεχώς βασανίζεται για να φέρει λύσεις. Το θέμα είναι ότι έχουμε χάσει πάρα πολύ από αυτή την καθυστέρηση, ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης στους συγκεντρωθέντες, μεταξύ των οποίων πολιτευτές του νομού, κομματικά στελέχη και ο βουλευτής Λάρισας Κων. Μπαργιώτας. Η συζήτηση θα μπορούσε να είχε τελειώσει τον Μάρτιο. Οι απώλειες είναι τεράστιες. Δεν είναι μόνο η καθυστέρηση της χρηματοδότησης. Το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής που δεν είναι άνθρωποι που άγονται και φέρονται από κανένα κόμμα, είναι επιστήμονες και λένε αυτοί το συγκεκριμένο κόστος από την καθυστέρηση της απόφασης. Υπάρχει, κατέληξε, μια μεγάλη απώλεια για τη χώρα».

Επίσκεψη σήμερα σε ΕΒΟΛ και ΕΨΑ

Στο πλαίσιο των επαφών που έχει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, με εθελοντές – μέλη του Κινήματος και φορείς των τοπικών κοινωνιών, σήμερα Μεγάλη Πέμπτη θα επισκεφτεί τα εργοστάσια δύο ελληνικών εταιρειών που πρωτοπορούν στους τομείς που δραστηριοποιούνται. Πρόκειται για την Συνεταιριστική Βιομηχανία ΕΒΟΛ στις εγκαταστάσεις της στη Βιομηχανική Περιοχή Βόλου (11 π.μ.) και την εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ στην Αγριά (2 μ.μ.). Θα συναντήσει επίσης, γύρω στις 3 μ.μ. στο Βόλο, εκπροσώπους φορέων της πόλης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου