ΤΟΠΙΚΑ

Η φωνή της Μαγνησίας στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ.

η-φωνή-της-μαγνησίας-στην-πολιτική-επι-17931

Συγκαλείται στις 12 μ. σήμερα το ανώτατο κομματικό συλλογικό όργανο

Την πρώτη τους συμμετοχή στη νέα Πολιτική Γραμματεία της Ν.Δ., θα πραγματοποιήσουν σήμερα τα μέλη της που εξελέγησαν στο πλαίσιο του 10ου συνεδρίου.

Το ανώτατο κομματικό συλλογικό όργανο με 280 περίπου μέλη, πιο ευέλικτο από το σχήμα των 600 μελών του παρελθόντος, συγκαλείται σήμερα στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Ν.Δ. στην Αθήνα.

Στην Πολιτική Επιτροπή συμμετέχουν από τη Μαγνησία ο βουλευτής Μαγνησίας Χρ. Μπουκώρος (ex officio) και ο περιφερειακός σύμβουλος Γ. Καλτσογιάννης, ο οποίος εξελέγη στη θέση 110 στη διάρκεια του Συνεδρίου με 148 ψήφους.

Εκτός από τα δύο μέλη με κομματική αναφορά στη Μαγνησία, στην Πολιτική Επιτροπή εξελέγησαν κι άλλα μέλη της Ν.Δ., τα οποία έλκουν την καταγωγή τους από τη Μαγνησία και συγκεκριμένα ο Χαραλ. Σιάτρας από την Αγριά, υπάλληλος στη Βουλήτων Ελλήνων και ειδικότερα στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 11η θέση με 347 ψήφους, ο Δημ. Γεωργίκος συνδικαλιστής του υπουργείου Εσωτερικών στην Αθήνα με καταγωγή από τον Αλμυρό στην 53η θέση με 215 σταυρούς, η Κατερίνα Πατσογιάννη, υπάλληλος του υπουργείου Εσωτερικών στην Αθήνα με καταγωγή από τη Μαγνησία στη θέση 55 με 214 σταυρούς και ο Κώστας Κυρανάκης, υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθήνας στις τελευταίες εκλογές με λίστα, πρόεδρος στη Νεολαία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, με καταγωγή επίσης από το Βόλο στη θέση 104 με 154 ψήφους.

Στη σημερινή, πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής στα γραφεία της Ν.Δ. στη Λεωφόρο Συγγρού, βασικό θέμα είναι η εκλογή νέου γραμματέα της Επιτροπής, πιθανότατα του Λευτέρη Αυγενάκη.

ΑΝΤ. ΦΩΚΙΔΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου