ΤΟΠΙΚΑ

Οργανα γυμναστικής σάπιζαν σε αποθήκη συνεταιρισμού

οργανα-γυμναστικής-σάπιζαν-σε-αποθήκ-22730

Τη δωρεά τους στο γυμναστήριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας αποφάσισε ο δήμος Ν. Πηλίου

Σε μια αποθήκη του πρώην αγροτικού συνεταιρισμού Αφετών, βρίσκονται εδώ και χρόνια διάφορα όργανα γυμναστικής, από διάδρομο μέχρι αλτήρες, τα οποία είχαν αγοραστεί επί δήμου Αφετών και κατέληξαν σε αχρησία.

Ρεπορτάζ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΚΙΔΗΣ

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αφετών κ. Τάσος Μαμούχας, έθεσε το θέμα της αξιοποίησης των οργάνων γυμναστικής από φορέα ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιήσει τον εξοπλισμό και το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας, με την παρουσία του αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Αφετών Ευαγ. Ντόβα, αποφάσισε ομόφωνα τη δωρεά των απόθετων οργάνων.

«Στην αποθήκη του πρώην αγροτικού συνεταιρισμού του χωριού μας υπάρχουν απόθετα, εγκαταλελειμμένα, από πολλά χρόνια, ορισμένα όργανα γυμναστικής (διάδρομος απλός, πολυόργανο, τρεις πάγοι γυμναστικής, είκοσι βάρη των 10 κιλών, δέκα βάρη των 5 κιλών, δύο μπάρες ίσιες, δύο μπάρες (στραβόμπαρες). Επειδή η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας εγκαταστάθηκε σε ιδιόκτητο κτίριο, που έχει χώρο για αίθουσα γυμναστηρίου, και μετά από συζήτηση με τον Τοπικό μας Σύμβουλο κ. Δημήτρη Τσαμπά που υπηρετεί στην ΔΑ Μαγνησίας, προτείνω αυτά τα όργανα αντί να σκουριάζουν να χορηγηθούν στην ΔΑ Μαγνησίας η οποία δεν έχει τον ανάλογο εξοπλισμό αλλά έχει την δυνατότητα να τα συντηρήσει και να τα εγκαταστήσει στην αίθουσα του γυμναστηρίου της», ανέφερε ο κ. Μαμούχας και το θέμα στη συνέχεια, εξετάστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Νοτίου Πηλίου, το οποίο, επίσης ομόφωνα ενέκρινε την παραχώρηση των εγκαταλειμμένων οργάνων γυμναστικής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου