ΤΟΠΙΚΑ

Νταόπουλος vs Αθανασάκη ~ Κάλπες την Κυριακή

νταόπουλος-vs-αθανασάκη-κάλπες-την-κυρ-28411

Οι δύο μονομάχοι για την κυριακάτικη αναμέτρηση στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας

Τη νέα εποχή στη Νομαρχιακή οργάνωση Μαγνησίας της Ν.Δ. σηματοδοτεί το δίδυμο των υποψηφίων Νταόπουλου – Αθανασάκη για τη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ, οι οποίοι θα τεθούν μεθαύριο Κυριακή στην κρίση 104 εκλεκτόρων, στις κάλπες που θα στηθούν στα γραφεία της ΝΟΔΕ στο Βόλο και στα τρία νησιά των Β. Σποράδων.

Ρεπορτάζ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΚΙΔΗΣ

Οι δύο ανθυποψήφιοι για την κορυφαία κομματική θέση της Νομαρχιακής Οργάνωσης, είχαν κυριαρχήσει στο προεκλογικό σκηνικό και τελικά, οι φιλοδοξίες άλλων ενδιαφερόμενων δεν εξελίχθηκαν σε υποψηφιότητες.

Χθες στην 7 μ.μ. εξέπνευσε η προθεσμία υποβολής δηλώσεων υποψηφιότητας στη Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή και ο αναπληρωτής Πρόεδρός της κ. Χρ. Στρατηγόπουλος, παρέλαβε δύο αιτήσεις, μαζί με τα απαραίτητα έντυπα υποστήριξης της κάθε υποψηφιότητας, όπως είχαν προκαθοριστεί στη βασική εκλογική εγκύκλιο.

Πρώτος κατέθεσε τη δήλωση υποψηφιότητας ο κ. Δημοσθένης Νταόπουλος, υποβάλλοντας και το έντυπο με τις είκοσι υπογραφές μελών της Νομαρχιακής Συνέλευσης (ΝΟΣ), τα οποία υποστηρίζουν την υποψηφιότητά του. Ακολούθησε η υποβολή υποψηφιότητας από τον κ. Νίκο Αθανασάκη, ο οποίος καθώς δεν είναι μέλος της ΝΟΣ, χρειαζόταν κατ’ ελάχιστο τριάντα υπογραφές (κατέθεσε 32). Ο τρίτος ενδιαφερόμενος κ. Αποστ. Γουλιανός, όπως και στις εκλογές του 2013 με υποψηφίους τους κ.κ. Γ. Κίτσιο και Δήμο Νταόπουλο, δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τριάντα υποστηρικτές με αποτέλεσμα η μεθαυριανή αναμέτρηση να αφορά τους κ.κ. Αθανασάκη και Νταόπουλο.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή από τις 8 π.μ. μέχρι τις 2 μ.μ. στα γραφεία της ΝΟΔΕ στο Βόλο και δικαίωμα συμμετοχής έχουν 104 εκλέκτορες, σύμφωνα με τον τελικό πίνακα εκλεκτόρων που απέστειλε στη ΝΕΦΕ Μαγνησίας η Διεύθυνση Πληροφορικής.

Την ίδια ώρα θα μπορούν να ψηφίσουν στα νησιά των Β. Σποράδων, στα σημεία όπου έγιναν οι εκλογές Τομεαρχών, οι εκλέκτορες των τριών νησιών.

Στην κάλπη της ΝΟΔΕ στο Βόλο, θα μπορούν να ψηφίσουν και όσοι νησιώτες εκλέκτορες βρίσκονται στο Βόλο και δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν στο νησί τους για να ψηφίσουν.

Νεολαίοι από τη Μαγνησία στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

Στο 10ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ με σύνθημα «παίζουμε επίθεση» που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, θα συμμετέχει, σύμφωνα με ανακοίνωσή του ο απερχόμενος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας Γ. Εμμανουηλίδης «εκπροσωπώντας την οργάνωση, πλαισιωμένος από νεολαίους της Μαγνησίας. Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας είχε συνεχείς επαφές και συνομιλίες με τον πρόεδρο ΟΝΝΕΔ Ελλάδος Βασίλη Γεωργιάδη και μετά το συνέδριο θα αναληφθούν πρωτοβουλίες με στόχο να ενεργοποιηθούν στο έπακρο οι 870 εγγεγραμμένοι στη Μαγνησία και να προγραμματιστούν δράσεις με θεματολογία τα προβλήματα που μαστίζουν τη νεολαία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου