ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Περίμενε, αλλά…

περίμενε-αλλά-861641

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης αναχώρησε χθες νωρίς το μεσημέρι από τον Βόλο για την Αθήνα. Είχε προγραμματίσει να μείνει στην πόλη μετά την προχθεσινή ανοιχτή συγκέντρωση του κόμματος στην παραλία του Βόλου, διότι η νομαρχιακή επιτροπή είχε προγραμματίσει να συναντήσει εκπροσώπους φορέων, όπως οι σύλλογοι τριτέκνων, πολυτέκνων και η ένωση γονέων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ουδείς πέρασε το κατώφλι των γραφείων στην οδό Γαλλίας, γεγονός που προκάλεσε τη δυσφορία του πρώην υπουργού και λογικά.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι εκτός από το email που εστάλη με την πρόσκληση στους παραπάνω συλλόγους, κανείς δεν φρόντισε να επιβεβαιώσει ή όχι ότι θα προσέλθουν. Για το «φιάσκο» ασφαλώς δεν ευθύνεται ο κ. Σκουρλέτης, ο οποίος προχθές Παρασκευή είχε συναντηθεί με αντιπροσωπεία του εμπορικού συλλόγου και της ΟΕΒΕΜ και περίμενε χθες να έχει επαφή με κοινωνικούς φορείς, αλλά…

Στελέχη πάντως του ΣΥΡΙΖΑ επιρρίπτουν ευθύνες τοπικά στο κόμμα. Ως φαίνεται η νομαρχιακή οργάνωση αντιμετωπίζει σοβαρές οργανωτικές δυσλειτουργίες, οι οποίες τελικά έχουν πολιτικό αντίκτυπο.

Β.Κ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου