ΤΟΠΙΚΑ

Παίκτης της Νίκης ο Γ. Καντιμοίρης

παίκτης-της-νίκης-ο-γ-καντιμοίρης-851206

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης ανακοινώθηκε επίσημα από την κυανόλευκη ΠΑΕ. Ο «πορτιέρο» Γιώργος Καντιμοίρης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 έτους με το συγκρότημα της Ν. Ιωνίας χθες το πρωί, αφού τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ σήμερα αναμένεται να ακολουθήσουν και να υπογράψουν οι Λάππας και Σύψας.
Ο 26χρονος τερματοφύλακας, που έχει περάσει από τον Ιωνικό και την Ρόδο στο παρελθόν, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Νίκης είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή, που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνισθώ σε μια ιστορική και μεγάλη ομάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτή την εξέλιξη και θα κάνω τα πάντα για να πραγματοποιήσει η ομάδα τους στόχους της. Γνωρίζω, όπως όλη η Ελλάδα, για την δυναμική των φιλάθλων μας. Με την βοήθειά τους το έργο μας θα είναι πιο εύκολο και πιστεύω πως σύντομα η Νίκη θα ξεπεράσει κατηγορίες που δεν είναι ανεκτές για το βάρος της φανέλας και του λαού της».

Τελειώνει με Λάππα και Σύψα
Δύο ακόμη μεταγραφές αναμένεται να ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας από τους κυανόλευκους. Συγκεκριμένα συμβόλαια συνεργασίας θα υπογράψουν, αφού έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν την καριέρα τους στη Ν. Ιωνία, ο μεσοεπιθετικός Γιώργος Λάππας από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Δημήτρης Σύψας, που είναι Βολιώτης, αλλά τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στην Κόρινθο.
Εν τω μεταξύ αρνητική ήταν η απάντηση του Αστέρα Τρίπολης για τον Τροΐρη, που η Νίκη ήθελε δανεικό. Όπως φαίνεται δεν θα προχωρήσουν και οι περιπτώσεις των νεαρών Καραμανλή από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον Αθανασιάδη από τον ΠΑΟΚ, αφού λόγω περιορισμένων λύσεων, προς το παρόν υπολογίζονται από τους προπονητές τους. Η κυανόλευκη ομάδα όμως δεν μένει εκεί, μια και ο Νίκος Ζαλίκας έχει παραδώσει λίστα με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και οι συζητήσεις συνεχίζονται. Ειδικά από τον ΠΑΟΚ, μπορεί να φαίνεται αρχικά πως ναυαγεί του Αθανασιάδη, αλλά υπάρχουν περισσότερες των δυο περιπτώσεων που εξετάζονται και μάλιστα ο τεχνικός της Νίκης έχει προσωπικά επαφές με τον Θοδωρή Ζαγοράκη για τον δανεισμό τους.
Η διοίκηση της Π.Α.Ε. διαπραγματεύεται με παίκτες, που αποτελούν προσωπικές επιλογές του Κατερινιώτη προπονητή και εντός των ημερών, εκτός των Λάππα και Σύψα αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές.
Οσον αφορά στο ξεκαθάρισμα, στο ρόστερ ακόμη δεν έχει αποφασιστεί ποιοι παίκτες θα ακολουθήσουν τον Γιώργο Ζαγοριανό, που «άνοιξε» πρώτος την «πόρτα» της εξόδου.

Την Τετάρτη το ντέρμπι
Αντίστροφα αρχίζει από σήμερα να κυλά ο χρόνος για το ντέρμπι της Νίκης με τον Εθνικό Ολυμπιακό. Η Ενωση Ποδοσφαίρου πήρε χθες απόφαση το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας να ξεκινήσει την ερχόμενη Τετάρτη. Το ματς θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ και ο Νίκος Ζαλίκας περιμένει να έχει και μερικούς από τους νεοαποκτηθέντες στη διάθεσή του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου