ΤΟΠΙΚΑ

Πατέρας έδειρε τη γυναίκα και την κόρη του – Εφυγαν από το σπίτι για να γλιτώσουν

πατέρας-έδειρε-τη-γυναίκα-και-την-κόρη-854391

Με τον τρόμο ζωγραφισμένο στα μάτια τους και το πρόσωπο αυλακωμένο από το κλάμα μία 33χρονη μητέρα και η ανήλικη κόρη της βρήκαν το κουράγιο χθες το μεσημέρι και μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα Βόλου, για να καταγγείλουν τον 40χρονο σύζυγο και πατέρα.

Για τη μάνα κα την κόρη χθες ξεχείλισε το ποτήρι. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, δεν ήταν η πρώτη φορά που ήρθαν αντιμέτωπες με τη βίαιη συμπεριφορά του 40χρονου. Οι καβγάδες στο σπίτι είναι σχεδόν καθημερινότητα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το κλίμα μέσα στο οποίο διαβιούν.

Χθες το σκηνικό του τρόμου επαναλήφθηκε. Οπως κατήγγειλαν στους αστυνομικούς, στο σπίτι σημειώθηκε μεγάλος καβγάς. Ο 40χρονος φέρεται να χτύπησε τη σύζυγό του, αλλά και το 13χρονο κορίτσι του. Στις εκκλήσεις της συζύγου του να σταματήσει, δεν αντέδρασε και συνέχισε. Η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου. Τρομοκρατημένη η μητέρα, φοβούμενη για τα χειρότερα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του νταή, άρπαξε το παιδί της και έφυγε από το σπίτι. Ηταν το πρώτο που σκέφτηκε για να το προστατεύσει.

Προσπάθησε να το ηρεμήσει, όμως το 13χρονο κορίτσι έτρεμε. Γυρνούσαν ξανά και ξανά στο μυαλό της οι εικόνες από τον ξυλοδαρμό.

Με δάκρυα στα μάτια αφηγήθηκαν στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί και κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του 40χρονου.

Στο Α.Τ. Βόλου σήμανε συναγερμός. Ενημερώθηκε η υπηρεσία και ξεκίνησε έρευνα για τη σύλληψη του δράστη.

Αστυνομικοί τον εντόπισαν και αφού τον συνέλαβαν τον μετέφεραν στο κρατητήριο. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Βόλου.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου