ΤΟΠΙΚΑ

ΟΕΒΕΜ για επανεκλογή Πλασταρά στο ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ

οεβεμ-για-επανεκλογή-πλασταρά-στο-δσ-τ-882119

Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η 52η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) στο ξενοδοχείο Νοvotel στην Αθήνα με την παρουσία αντιπροσώπων των ΕΒΕ από όλη την Ελλάδα. Την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνησίας στη ΓΣ της ΓΣΕΒΕΕ εκπροσώπησαν 3 αντιπρόσωποι, οι κ.κ. Τρύφων Πλαστάρας, Ελευθέριος Πλαστάρας, Δωροθέα Καναβιτσά.

Στις εκλογικές διαδικασίες συμμετείχε το Μέλος του ΔΣ της ΟΕΒΕΜ, του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και του Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν.Μαγνησίας κ.Τρύφων Πλαστάρας, ο οποίος και επανεκλέχτηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΜ συγχαίρει εγκάρδια τον κ.Τρύφωνα Πλαστάρα για την επανεκλογή του. Η Μαγνησία εκπροσωπείται για μια ακόμα φορά στο ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ.

Η εκπροσώπηση του Δευτεροβάθμιου Συνδικαλιστικού οργάνου της Μαγνησίας, μίας από τις μεγαλύτερες Συνδικαλιστικές δυνάμεις της χώρας, στο Ανώτατο Τριτοβάθμιο Συνδικαλιστικό όργανο αποτελεί αξιοσημείωτη επιτυχία. Ευελπιστούμε και ευχόμαστε μια δημιουργική θητεία και μια στενή συνεργασία, με γνώμονα το καλό των Επαγγελματιών και σκοπό την επίλυση Συνδικαλιστικών θεμάτων σε τοπικό και Πανελλαδικό επίπεδο.

Η ΓΣΕΒΕΕ τίμησε τον Νικόλαο Τσίρο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) απένειμε Τιμητική διάκριση στο Νικόλαο Τσίρο για την ουσιαστική προσφορά του στο Συνδικαλιστικό Κίνημα, στην ανάδειξη των θέσεων και προτάσεων των Ε.Β.Ε. της χώρας. Η απονομή έγινε από τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ.Γιώργο Καββαθά, στο πλαίσιο διεξαγωγής της 52ης Τακτικής Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης της ΓΣΕΒΕΕ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Novotel.

Ο κ.Τσίρος υπήρξε μέλος του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν.Μαγνησίας από το 1988 έως το 2017, και συγκεκριμένα στη διάρκεια των ετών αυτών διετέλεσε Πρόεδρος, Έφορος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου. Στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ) από το 1993 έως και το 2021 είχε αξιώματα στο Διοικητικό Συμβούλιο και στην Ελεγκτική Επιτροπή. Επίσης, ο κ.Τσίρος ήταν Αντιπρόσωπος της ΟΕΒΕΜ στη ΓΣΕΒΕΕ από το 2006 έως το 2021 και είχε πολυετή παρουσία στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ).

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΜ ευχαριστεί τον κ.Νικόλαο Τσίρο για την ενεργή πολυετή δράση του στο τοπικό και πανελλαδικό συνδικαλιστικό κίνημα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου