ΤΟΠΙΚΑ

Δέκα νέες παιδικές χαρές σε χωριά του Δήμου Βόλου

δέκα-νέες-παιδικές-χαρές-σε-χωριά-του-δ-882133

Τον Αγιο Ονούφριο επισκέφθηκε ο αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Δήμου Βόλου Αργύρης Κοπάνας, στο σημείο (επί των οδών Αγίας Βαρβάρας και Πιτσιώρη), όπου εκτελούνται εργασίες διαμόρφωσης του χώρου για τη δημιουργία νέας παιδικής χαράς.

Ο κ. Κοπάνας τόνισε ότι «ξεκίνησε το σπουδαίο έργο της δημιουργίας νέων παιδικών χαρών σε δέκα χωριά του Δήμου μας από τη δημοτική αρχή του Αχιλλέα Μπέου. Πρόκειται για σύγχρονες, μοντέρνες, ασφαλείς, πιστοποιημένες παιδικές χαρές, που θα δώσουν ζωντάνια και ακόμη περισσότερη ομορφιά σε δέκα χωριά μας και συγκεκριμένα σε Αγιο Ονούφριο, Ανω Βόλο, Σταγιάτες, Μακρινίτσα, Δράκεια, Αγιο Βλάσιο, Φυτόκο, Μελισσιάτικα, Μικροθήβες και θα ακολουθήσει ο Αγιος Λαυρέντιος».

Ο αντιδήμαρχος σημείωσε ότι «από την έναρξη της θητείας της δημοτικής αρχής του Αχιλλέα Μπέου έχει επενδυθεί πάνω από 1.000.000 ευρώ για τη διαμόρφωση νέων παιδικών χαρών και έχουν ήδη κατασκευαστεί 45. Δημιουργούμε μικρές «οάσεις» παιχνιδιού και αναψυχής σε κάθε συνοικία του πολεοδομικού μας συγκροτήματος και σε κάθε χωριό του Δήμου μας. Ετσι, ακόμη μια δέσμευση του δημάρχου μας, Αχιλλέα Μπέου, υλοποιείται, εκπληρώνεται στο ακέραιο και είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με αυτό το έργο, διότι στους τόπους παιχνιδιού καθημερινά βλέπουμε τη χαρά και τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών».

Ο κ. Κοπάνας μιλώντας για την παιδική χαρά του Αγίου Ονουφρίου ενημέρωσε ότι «η συνολική επιφάνεια είναι περίπου 900τμ, η παιδική χαρά θα οριοθετηθεί με μεταλλική περίφραξη, ο εξοπλισμός θα είναι μοντέρνος, τα παιχνίδια πιστοποιημένα για ατομικό και ομαδικό παιχνίδι, το δάπεδο ασφαλές για τα παιδιά, ενώ θα εξασφαλίζεται η πρόσβαση και η κίνηση των ΑμεΑ».

Τέλος, ο κ. Κοπάνας υπογράμμισε ότι «το έργο της δημιουργίας των νέων παιδικών χαρών τελεί υπό την επίβλεψη των τεχνικών υπηρεσιών και του αρμόδιου αντιδημάρχου, Θ. Θεοδώρου, και αποτέλεσε αίτημα των τοπικών προέδρων και των δημοτών των χωριών».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου