ΤΟΠΙΚΑ

Μία κενή θέση για την έκθεση SIAL PARIS 2022

μία-κενή-θέση-για-την-έκθεση-sial-paris-2022-885223
Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του που στόχο έχουν τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή – προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, συμμετέχει με επιχειρήσεις – μέλη του στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «SIAL PARIS 2022» που διοργανώνεται στo Παρίσι, Γαλλία από 15 έως και 19 Οκτωβρίου 2022.
Η SIAL PARIS είναι μια παγκόσμια διοργάνωση, που πραγματοποιείται ανά 2 χρόνια και έχει αναδειχθεί σε ένα διεθνές φόρουμ όπου ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει τόσο παραδοσιακά προϊόντα από όλο τον κόσμο, όσο και νέα, βασισμένα στις καινούργιες διατροφικές ανάγκες, τα οποία αναμένεται να κυριαρχήσουν στην παγκόσμια ζήτηση τα επόμενα έτη.
Λόγω ακύρωσης της συμμετοχής μιας εκ των επιχειρήσεων, έχει προκύψει μια κενή θέση στον εκθεσιακό χώρο που έχει δεσμεύσει το Επιμελητήριο Μαγνησίας. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος για τη συγκεκριμένη θέση, η οποία βρίσκεται σε ιδιαίτερα προνομιακό σημείο, θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να επικοινωνήσει, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 με την αρμόδια υπάλληλο στο Επιμελητήριο Μαγνησίας κα Ελένη Πασχάλη στο τηλέφωνο 2421094700 (επιλογή 5).
Λεπτομέρειες σχετικά με την «SIAL PARIS 2022» στην ιστοσελίδα http://www.sialparis.com .

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου