ΤΟΠΙΚΑ

«Εφυγε» η Παρασκευή Αθ. Πώποτα

εφυγε-η-παρασκευή-αθ-πώποτα-886708

Διακρίθηκε για την ευγένεια και την άοκνη στήριξη στην οικογένειά της

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία ο θάνατος της Παρασκευής Πώποτα, συζύγου του αείμνηστου Θανάση Πώποτα, παλιού διευθυντή του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, που υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες δημοσιογραφικές φυσιογνωμίες του τόπου μας με πένα ιδιαίτερα διεισδυτική.

Η Παρασκευή Πώποτα απεβίωσε σε ηλικία 88 χρόνων. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Χθες αργά το μεσημέρι άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και όσους τη γνώριζαν.

Η εκλιπούσα ήταν το γένος Δημητρίου Παπακώστα. Καταγόταν από τα Φουρνά Ευρυτανίας. Εγκαταστάθηκε μόνιμα στον Βόλο μετά τον γάμο της. Ευτύχησε να δει παιδιά, εγγόνια, από τις τρεις θυγατέρες της και δισέγγονα από τον γιό της αδικοχαμένης κόρης της, Αννίτας, Ανδρέα Μπενάκη.

Ήταν μητέρα της δημοσιογράφου Ροσσάνας Πώποτα. Η Παρασκευή Πώποτα σε όλη της τη ζωή διακρίθηκε για την ευγένεια και τη διακριτικότητά της, καθώς και για την άοκνη υποστήριξη της στην οικογένειά της.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα, Τετάρτη, στις 12.30 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στον Βόλο.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου