ΤΟΠΙΚΑ

Εργο ανάπλασης στην παραλία Χορευτού

εργο-ανάπλασης-στην-παραλία-χορευτού-893337

Πρόσκληση για υποβολή προσφορών για την ανάθεση της μελέτης εξέδωσε ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου

Μεγάλο έργο για την ανάπλαση της παραλίας του Χορευτού δρομολογεί ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου. Για την υλοποίηση του έργου έχει δημοσιευτεί πρόσκληση για την ανάδειξη του αναδόχου που θα αναλάβει τη «μελέτη ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Χορευτού».

Η παραλία του Χορευτού είχε υποστεί μεγάλες ζημιές τον περασμένο Οκτώβριο, οπότε και κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Αθηνά, μεγάλος όγκος βρόχινου νερού είχε παρασύρει τα πάντα και είχε μετατρέψει την περιοχή σε… βομβαρδισμένο τοπίο.

Από τον δήμο εκδόθηκε πρόσκληση για την ανάδειξη του αναδόχου που θα αναλάβει τη μελέτη. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις προσφορές τους έως την ερχόμενη Πέμπτη 19 Μαΐου. Η προεκτιμώμενη δαπάνη της μελέτης είναι ύψους 4.998,90€ με ΦΠΑ 24% και θα γίνει με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση, η ανάπλαση της πλατείας παραλιακού μετώπου Χορευτού περιλαμβάνει έργα αντιστηρίξεων, διευθέτησης όμβριων υδάτων, πλακοστρώσεων και ηλεκτροφωτισμού. Στο πλαίσιο της μελέτης θα συνταχθούν όλες οι απαραίτητες στατικές μελέτες των έργων αντιστήριξης με υπολογισμούς σε στατικές και δυναμικές φορτίσεις και σχέδια, οι μελέτες ηλεκτροφωτισμού και θα συνταχθούν οι προμετρήσεις, ο εκτιμώμενος προϋπολογισμός και τα τεύχη δημοπράτησης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου