ΤΟΠΙΚΑ

Δωρεές και προσφορές στο Σουρλίγκειο Γηροκομείο

δωρεές-και-προσφορές-στο-σουρλίγκειο-205235

Δίπλα του έχει το Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων την τοπική κοινωνία στον αγώνα που δίνει για να ανταπεξέλθει στα αυξημένα λειτουργικά του έξοδα.

Πλήθος πολιτών και επιχειρήσεων το συνδράμουν με προσφορές σε χρήματα και είδος.

Ευχαριστεί για τις χρηματικές δωρεές τους Σωτηρία Τσιάπρα, Μαρία Μακρογιάννη, Δημήτριο Μακρογιάννη, Αρετή Κριαρά και Κωνσταντίνα Φραγκούλη.

Επίσης ευχαριστεί: την κ. Επισκόπου για την προσφορά τροφίμων για την πραγματοποίηση γευμάτων εις μνήμην Κωνσταντίνου Επισκόπου και π. Τίτου, την οικογένεια Βογιατζή για την προσφορά χρημάτων για την πραγματοποίηση γεύματος εις μνήμην Νικολάου Ράμπου, τον κ. Ιωάννη Κωνσταντά για την κατάθεση χρηματικού ποσού εις μνήμην της αδερφής του Ειρήνης Κωνσταντά-Πατέρη, τον κ. Κωνσταντίνο Βαρέλα για την χρηματική κατάθεση εις μνήμην Χαράλαμπου Βαρέλα, την κ. Άρτεμις Μαντζίρη για την κατάθεση χρηματικού ποσού εις μνήμην γονέων.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί την Επιχείρηση Ζωοτροφές Κόκκας για την προσφορά σε πετρέλαιο θέρμανσης. την Ελαιουργική Βόλου ΑΒΕΕ και την κ. Κιτηλή Δήμητρα, την Επιχείρηση ΥγειοMED Τζαλάκας, την ΟΝΝΕΔ ΔΗΜ.Τ.Ο Ρήγα Φεραίου, την εταιρία REMAX και την οικογένεια Καραγιάννη, την εταιρία PAPRIKA, την επιχείρηση Μαριάτος Διονύσιος & ΣΙΑ ΟΕ, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Μαγνησίας, την Επιχείρηση Καραλής Βιομηχανική Γεωργικά Βόλος και τον κ. Βασίλειο Καραλή για τις προσφορές τους υπέρ του Σουρλίγκειου Ιδρύματος Καναλίων.

Θερμά ευχαριστεί ακόμη, τους Γεώργιο Πουτσιάκα, Αντώνιο Βλαχόπουλο, Γιάννη Κατσιώτη, Χριστίνα Μπουρμπουτσιώτη , Περιστεροπούλου και Παπανικολάου όπως και ανώνυμους πολίτες για τις δωρεές τροφίμων και παραϊατρικού υλικού προς το Ίδρυμα Καναλίων.

«Η συγκινητική συμπαράσταση όλων των ανωτέρω μας ενδυναμώνει για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του Γηροκομείου μας και την προσφορά αγάπης, στοργής και ασφάλειας στους τροφίμους του», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ιδρύματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου