ΤΟΠΙΚΑ

620 μαθητές διαγωνίστηκαν στα Μαθηματικά

620-μαθητές-διαγωνίστηκαν-στα-μαθηματικ-829645

Μεγάλη συμμετοχή μαθητών στα τέσσερα εξεταστικά κέντρα της Μαγνησίας

Στους 620 ανήλθαν τελικώς οι μαθητές όλων των τάξεων του Γυμνασίου και της α’ και β΄ τάξης των Λυκείων της Μαγνησίας, που συμμετείχαν στον 79ο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό Μαθηματικών και στον 8ο τοπικό διαγωνισμό για μαθητές α’ Γυμνασίου «Ο Θαλής».

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο και στον νομό Μαγνησίας λειτούργησαν τέσσερα εξεταστικά κέντρα στα 1ο Γυμνάσιο – 1ο Λύκειο Βόλου, στο 1ο Γυμνάσιο Αλμυρού, στο Λύκειο Σκοπέλου και στο Παράρτημα Ε.Κ.Κ.Ν. του 6ου Γυμνασίου Βόλου.

Η Δ.Ε. του παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. Ν. Μαγνησίας ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του διαγωνισμού και καταρχάς να συγχαρεί τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν, τους γονείς και κηδεμόνες τους που τους στηρίζουν στην προσπάθειά τους αυτή όπως και τους καθηγητές τους που τους βοηθούν και τους προετοιμάζουν.

Επίσης ευχαριστεί τον Δήμο Βόλου για την οικονομική αρωγή στο έργο της και ιδιαίτερα την αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού Κότογλου Δέσποινα, τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου κ. Γαλάτη Απόστολο. Επίσης ευχαριστεί τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας κ. Σωκράτη Σαβελίδη, την κ. Φασουράκη Ρηγώ προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων, τους κ.κ. Αγγελακόπουλο Κ. και Κατσικλή Ι., καθώς και τον πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου κ. Κουτσερή Ηλία και την πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ν. Μαγνησίας κ. Ιωάννα Βεδουρά.

Ιδιαίτερα όμως ευχαριστεί τους προέδρους και διευθυντές των εξεταστικών κέντρων τους κ.κ. Καραφέρη Ιωάννη, Λοντρίδου Παρασκευή, Χατζηαυγουστίδη Νικόλαο, Καπραβέλου Αλεξία και Χατζηπλή Αναστασία που πρόθυμα συνεισέφεραν στην ομαλή διεξαγωγή του.

Επίσης τους εκπαιδευτικούς που βοήθησαν στην επιτήρηση για το εξεταστικό κέντρο του Βόλου Γαϊτανά Κ., Μεταξά Ι., Μπάρδα Χρ., Κοντονίνα Α., Σαμαρά Ε., Λουφόπουλο Γ., Γιαλίδη Γ., Γιατρομανωλάκη Α., Δημητρακοπούλου Γ., Ζιώγα Χρ., Καραγιώργου Α., Διαμαντή Ε., Μάνο Π., Μακρόπουλο Α., Μπουρόπουλο Α., Μπλατσή Δ., Κουλορίζο Θ., Νιμπή Μ., Χάδου Χρ., Σωτηροπούλου Β., Ανδρίτσο Β., Ράπτη Γ., Κομνιανό Κ., Ράγκο Ευ., Γκαραγκάνη Λ., και τους επίτιμους Νικολουδάκη Π., Δημόπουλο Σπ., Καρανίκα Θ., Κομνό Κ., για το εξεταστικό κέντρο Αλμυρού: Καλλέ Χρ., Καλτσά Απ., Γρηγορόπουλο Ι., Τζαφλέρη Χρ., Κωνσταντέλια Ευμ., Φούντα Γ., Τσακίρη Δ., Τσαμανή Ελ., Χατζηπλή Μ., για το εξεταστικό κέντρο Σκοπέλου Σοφικίτη Α., Μολοχά Θ., Παπαχρήστο Η., Χαρίτωνος Κ. και για το εξεταστικό κέντρο Ε.Κ.Κ.Ν. Φόβο Ι.

Επίσης ευχαριστίες δίνονται και στο προσωπικό της καθαριότητας και των κυλικείων των σχολείων που συμμετείχαν και συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου