ΤΟΠΙΚΑ

Αστατος καιρός την 25η Μαρτίου στην Μαγνησία

αστατος-καιρός-την-25η-μαρτίου-στην-μαγν-72879

Αστατος προβλέπεται ο καιρός στη Μαγνησία, με εναλλαγές ήλιου και συννεφιά για μεθαύριο Κυριακή 25η Μαρτίου, ενώ μετά το μεσημέρι αναμένεται να σημειωθούν βροχοπτώσεις.

Όπως αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Θεοφάνης Τακούδης, υπεύθυνος του Μετεωρολογικού Σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης», σήμερα Παρασκευή θα σημειωθούν αραιές συννεφιές, με διαστήματα βελτίωσης τις πρωινές ώρες, ενώ το μεσημέρι πυκνώνουν τα σύννεφα και θα σημειωθούν βροχές από το απόγευμα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται γύρω στους 15 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο θα σημειωθούν λιγότερες συννεφιές, μεγαλύτερα διαστήματα ηλιοφάνειας και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο αγγίζοντας τους 16 βαθμούς, ενώ βροχές αναμένονται κυρίως στις ορεινές περιοχές μετά το μεσημέρι.

Μεθαύριο Κυριακή, βροχές αναμένεται να σημειωθούν μετά το μεσημέρι και νωρίτερα στις ημιορεινές και ορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία, αντίστοιχα, θα κυμανθεί μεταξύ 16 και 17 βαθμών.

Ο κ. Τακούδης χαρακτηρίζει «ανοιξιάτικο, άστατο» τον καιρό, ενώ σημειώνει ότι τα ίδια χαρακτηριστικά θα διατηρηθούν μέχρι το τέλος του μήνα, με διαστήματα βελτίωσης στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου