ΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση για την καύση σκουπιδιών

εκδήλωση-για-την-καύση-σκουπιδιών-107879

Σε γενικό ξεσηκωμό ενάντια στην καρκινογόνα καύση σκουπιδιών και ΠΕΤ – ΚΟΚ στην ΑΓΕΤ, καλεί η τομεακή επιτροπή Μαγνησίας του ΚΚΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση με ομιλήτρια την Εύη Γεωργιάδου, Δρ Χημικό Μηχανικό και μέλος της Ομάδας Περιβάλλοντος του τμήματος οικονομίας της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ, την ερχόμενη Τετάρτη, στις 7 το απόγευμα, στο εργατικό κέντρο Βόλου.

«Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους μέσα από τα σωματεία τους και τις λαϊκές επιτροπές, στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές, να ξεσηκωθούν και να οργανώσουν τον αγώνα τους ενάντια στο ένα νέο έγκλημα εις βάρος της υγείας του λαού. Να απαιτήσουν, μαζί με τους εργαζόμενους στην ΑΓΕΤ, που θα είναι τα πρώτα θύματα της καρκινογόνας καύσης, να σταματήσει, εδώ και τώρα, η καύση σκουπιδιών και petcoke και ταυτόχρονα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στην ΑΓΕΤ – ΗΡΑΚΛΗΣ και γενικότερα στους χώρους δουλειάς και συνεχείς ελέγχους στις ρυπογόνες επιχειρήσεις με ευθύνη του κράτους για την προστασία της δημόσιας υγείας, του χερσαίου και θαλάσσιου περιβάλλοντος, των υπόγειων και επιφανειακών υδάτων», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου