ΤΟΠΙΚΑ

Πανηγυρίζει ο Ναός της Αγίας Αικατερίνης Βόλου

πανηγυρίζει-ο-ναός-της-αγίας-αικατερί-223969

Την μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της Πανσόφου εορτάζει η Εκκλησία το Σάββατο 25/11.

Επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα είναι ο Ιερός Ναός Αγίας Αικατερίνης Βόλου, όπου την παραμονή, στις 6.00 μ.μ. θα τελεστεί ο μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Την Κυριακή 26/11 η Εκκλησία τιμά την μνήμη του Οσίου Στυλιανού, προστάτου των βρεφών και των νηπίων.

Στην τοπική Εκκλησία πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Στυλιανού, στην ενορία του Αγίου Τρύφωνος Βόλου, όπου την παραμονή της εορτής, στις 6μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου.

Υπενθυμίζεται ότι στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος Βόλου φιλοξενείται η τεμάχιο της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παρθενίου, Επισκόπου Λαμψάκου, Προστάτου των καρκινοπαθών, η οποία θα παραμείνει, προς προσκύνηση έως την Τετάρτη 29/11.

Το πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων, επί τη ελεύσει του Ιερού Λειψάνου, δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως www.imd.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου